Acties bij MediDerm
MediDerm

 

MediDerm dé Specialist in Laser ontharen

Last van ongewenste haargroei? Profiteer dan nu van onze acties.

Bij MediDerm wordt u behandeld door ervaren huidtherapeuten met de allerbeste lasers, de Candela GentleMax Pro Alexandrite en YAG laser, in een professionele medische omgeving. Wij zijn ruim 17 jaar gespecialiseerd in laser ontharen en worden aanbevolen door 98% bij ZorgkaartNederland. Met een gemiddeld cijfer van 9.3 uit meer dan 800 objectieve waarderingen, kunt u zeker zijn van een veilige behandeling en een optimaal resultaat.

Laser ontharen

Bij laser ontharen bikinilijn gratis behandeling oksels!

Bij laser ontharen van uw bikinilijn mag u helemaal gratis ook uw oksels laten ontharen. De actie geldt als u een kuur van zes behandelingen ineens of in twee termijnen betaald. 

Laser ontharen

Profiteer van 20% korting bij laser ontharen

Wanneer u een behandelkuur van zes behandelingen ineens of in twee termijnen betaald ontvangt u 20% korting op het totaal bedrag van de kuur. De korting geldt ook voor aparte behandelingen na de kuur.

Laser ontharen

Combinatie-voordeel laser ontharen

Wilt u verschillende gebieden laten ontharen? Dan ontvangt u 10% korting op de behandeling. Combinaties van alle lichaamsdelen zijn mogelijk. Combinatie-voordeel korting geldt niet wanneer u kiest voor 20% behandelkuur korting.

Prijslijst

Gratis VelaShape behandeling

Dé behandeling voor cellulite reductie, body contouring en lifting.

Plan nu een VelaShape kuur van zes behandelingen en krijg de zesde behandeling, ter waarde van 150,-, gratis

VelaShape

Actie tatoeage verwijderen!

Met onze actietarieven zijn we de voordeligste praktijk van Nederland. Dat levert u al snel 25% voordeel op. Kijk en vergelijk! 

Behandeling in medische omgeving door ervaren huidtherapeuten met de Quanta Q-plus C laser, de meest geprezen laser voor tatoeage verwijderen. Voor alle kleuren en formaten tatoeages. Bij MediDerm bent u verzekerd van een veilige behandeling en een optimaal resultaat.

Prijslijst

Win uw laatste behandeling terug!

Help anderen bij het maken van de juiste keuze en deel uw ervaring. Plaats uw review bij Google of Zorgkaart Nederland en verdien uw laatste behandeling terug.

Elke maand verloten wij onder de reviews het bedrag van uw laatste behandeling of een gratis vervolgbehandeling.

Rewiews

Waarderingen

9.3

MediDerm is 924 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.3.