Skin Bootcamp

De koude wintermaanden komen er weer aan! De verwarming gaat omhoog en de lucht wordt buiten kouder. Dit kan ervoor zorgen dat onze huid droog en soms zelfs geïrriteerd wordt. Genoeg redenen om onze huid eens even extra goed te verzorgen!

De Skin Bootcamp is een behandeltraject dat bestaat uit een huidverzorging pakket van Elementre en een kuur van drie medische peelings. Na acht weken ziet uw huid er weer fit en stralend uit!

Maak nu direct een afspraak

Huidverzorging pakket Elementre

U begint met een gratis intakegesprek met een van onze HBO geschoolde huidtherapeuten. Zij overhandigt u het Elementre Prepare pakket met daarbij een uitleg over het gebruik van deze producten.

Door de huid twee weken voor te bereiden, verwijderen we actief de dode huidcellen en voegen we vitamines toe. Hierdoor krijgen de gezonde huidcellen meer ruimte en kunnen ze optimaal hun werk doen. De huid wordt daardoor gezonder, actiever én doorlaatbaarder.

Dit betekent dat de medische peelings beter in de huid komen en waardoor het beste resultaat behaald wordt. De Skin Bootcamp start met het gebruik van het Elementre Prepare pakket bestaande uit drie onderdelen:

Foamer 10

Een schuimende exfoliator met glycolzuur die dode huidcellen verwijderd waardoor de huid gezonder en actiever wordt. De huid krijgt een glow, talg verstopt minder snel en het Brightening serum komt dieper in de huid.

Gebruik iedere avond 1-2 pompjes Foamer 10 op een schone en droge huid. Masseer de foamer in en spoel af na twee minuten.

Brightening serum

Bevat 15% vitamine C in drie verschillende soorten. Vitamine C is een sterk antioxidant die echt een multitasker is onze huid. De vitamine herstelt de huidbarrière, stimuleert de aanmaak van collageen, stabiliseert pigment en beperkt de schade van UV. Een echte must have!

Breng ‘s ochtends en ‘s avonds 1-2 pompjes aan op een gereinigde en schone huid.

Nourishing cream

Niacinamide (vitamine B3) is een van onze favoriete ingrediënten in huidverzorging. Niacinamide werkt ontstekingsremmend waardoor het de huid kalmeert en roodheid verminderd. Daarnaast helpt het de talgproductie te reguleren en verhoogd het de hydratatie van de huid.

Breng ‘s ochtends 1-2 pompjes aan op de huid na het gebruikt van het Brightening serum.

Na twee weken gebruik merkt u dat de huid gladder, meer gehydrateerd en egaler wordt. De huid is nu goed voorbereid en kunnen we starten met het peeling traject!

Wat gebeurt er tijdens de behandeling:

Allereerst wordt de huid gereinigd met de Cleansing Gel. Vervolgens worden alle onzuiverheden verwijderd, denk aan talgpropjes, mee-eters of pukkeltjes. Na het reinigen wordt de huid geëxfolieerd met de AHA Foamer 10%. Hierdoor zal de huid de zuren van de peeling beter opnemen.

De peeling wordt aangebracht met een kwastje. Om de peeling zijn optimale werk te laten doen laat de huidtherapeut de peeling enkele minuten inwerken. Dit kan een prikkelend gevoel geven. De peeling bevat glycolzuur, melkzuur en salicylzuur die een uitstekende samenwerking hebben voor een stralende huid!

  • Glycolzuur heeft als belangrijkste functie het exfoliëren van de huid, oftewel: het verwijderen van dode huidcellen waardoor uw huid gezonder wordt. In de diepte heeft dit zuur en verjongende werking.
  • Melkzuur verbetert de huidvernieuwing. Het zorgt ervoor dat oude cellen vervangen worden door nieuwe cellen. Hierdoor worden oppervlakkige oneffenheden sneller opgeruimd zoals roodheden na ontstekingen of oppervlakkige pigmentvlekjes.
  • Salicylzuur is als enige zuur vet oplosbaar en daarom erg geschikt voor het egaliseren van een vette huid. Daarnaast werkt salicylzuur ontstekingsremmend. De zuren zijn op ieder huidtype te verdragen en geven een minimale irritatie.

De peeling wordt verwijderd met een lauw kompres. Nadat de peeling van het gezicht is gehaald wordt een vocht inbrengende crème aangebracht om de huid te kalmeren en te voeden. Uiteraard wordt de behandeling afgesloten met een zonbescherming en indien gewenst een passende camouflerende make-up.

Maak nu direct een afspraak

Waarderingen

9.4

MediDerm is 904 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:
Amsterdam, ArnhemNijmegen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Veenendaal, Bennekom en Ede.

Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Onze vestigingen