Actie CT Special

Deze behandeling is door onze huidtherapeuten samengesteld als ideale gezichtsbehandeling voor alle leeftijden.

De behandeling zal uw gezicht weer laten stralen en we kunnen allemaal wel een beetje shine en glamour gebruiken in deze tijd van het jaar!

Speciale aanbieding
De glamour behandeling kost nu geen 304,- maar 215,-

Maak nu direct een afspraak

LASERBEHANDELING EN PEELING

De CT Special is dé glamour behandeling! De CT Special is een behandeling waarbij uw huid de ultieme boost krijgt. Deze behandeling is een combinatie van een laserbehandeling en een peeling. Hierdoor krijgt uw huid direct een mooie glow. De resultaten van de CT Special zijn meteen na de behandeling zichtbaar.

WAT IS DE CT SPECIAL?

De CT Special is een luxe behandeling, die bestaat uit een lichte laserbehandeling, gevolgd door een peeling. Het fijne aan deze behandeling is dat er geen downtime is en dat u direct resultaat ziet. Uw huid zal niet gaan schilferen of vervellen. Deze glamour behandeling is perfect om de huid voor te bereiden voor deze tijd van het jaar.

De CT Special is samengesteld om de huid een natuurlijke glow te geven. De laserbehandeling zorgt ervoor dat vaatjespigmentvlekjes, grove poriën en lichte rimpels zichtbaar sterk verminderen. Hierna zullen de vitaminen in de peeling ervoor zorgen dat de huid in topconditie raakt. Deze glamour behandeling zal de huid een boost geven waardoor de huid weer zal stralen.

DE LASERBEHANDELING

De fotofacial pakt het gehele gezicht aan. De lichtstralen van de laser zorgen ervoor dat de huid van binnenuit hersteld. De laser behandeling zal de diepere onzuiverheden in de huid herstellen zoals pigmentvlekjes of lichte rimpels. Maar ook roodheid en puistjes verminderen door de fotofacial. Omdat het een lichte laserbehandeling is zal de huid nauwelijks tot niet vervellen na de behandeling en kunt u op deze manier gelijk het resultaat zien.

DE PEELING

Er worden verschillenden soorten peelings ingezet bij de CT Special. De huidtherapeut kijkt bij het consult welke peeling het beste gebruikt kan worden. De huidtherapeut maakt de keuze op basis van huidtype, de conditie van de huid en het gewenste resultaat. De peeling bevat onder andere vitamine C die de huid voedt. Doordat het hele gezicht wordt aangepakt zorgt de peeling ook voor huidverjonging en acne vermindering. Na de behandeling zal de huid onmiddellijk stralen en de glow is direct zichtbaar.

Maak nu direct een afspraak

Maak nu direct een afspraak

Waarderingen

9.4

MediDerm is 888 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:
Amsterdam, ArnhemNijmegen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Veenendaal, Bennekom en Ede.

Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Onze vestigingen