Laser Ontharing

Definitief Ontharen - MediDerm Amersfoort

Wilt u definitief af van uw ongewenste haargroei?

Bij de ervaren huidtherapeuten van MediDerm bent u in vertrouwde handen voor . Persoonlijke aandacht en een optimaal resultaat van de behandeling, daar kunt u op rekenen.

Wij zijn ruim 17 jaar gespecialiseerd in en weten dat een laserbehandeling deskundig en specialistisch werk is. Bij MediDerm werken wij alleen met de beste laser apparatuur en worden behandelingen uitsluitend uitgevoerd door bekwame en deskundige huidtherapeuten.

De meest effectieve lasers

Bij MediDerm hebben we  de beschikking over de nieuwste Candela GentleLase Pro en GentleMax Pro, Alexandrite en YAG lasers. Deze snelle en krachtige lasers gelden wereldwijd als de gouden standaard voor . Uiterst effectief en comfortabel zijn woorden die een behandeling met deze laser het best omschrijven.

Afhankelijk van uw huid- en haartype wordt de Candela Alexandrite- of YAG-laser ingezet. Alle behandelingen worden bovendien uitgevoerd met het unieke DCD koelingssysteem. Uw behandeling is daarmee absoluut veilig en comfortabel.

Snel resultaat en minder behandelingen

De Candela GentleMax Pro is de meest krachtige laser die er is. Door de effectiviteit van deze laser zijn er minder behandelingen nodig dan met andere apparatuur. Dit spaart tijd en de kosten van extra behandelingen die anders nodig zijn.

De eerste resultaten zijn al na één behandeling zichtbaar. Afhankelijk van het behandelgebied bent u na gemiddeld zes behandelingen verlost van de ongewenste haargroei.

Deze gegevens zijn een betrouwbare en realistische indicatie, gebaseerd op de jarenlange ervaring binnen onze praktijken. Uit 1000+ reviews bij ZorgkaartNederland beveelt 98% MediDerm aan.

Video Candela GentleMax Pro

De werking van 

Het principe van  is gebaseerd op het principe van ‘selectieve fotothermolyse’, een reactie waarbij licht met een zuivere golflengte wordt omgezet in warmte. De aanwezigheid van pigment (melanine) in het haar dat als geleider werkt is van belang voor de benodigde reactiewarmte.

De laser stuurt laserlicht met een specifieke golflengte die tot diep in de haarkern doordringt en wordt geabsorbeerd door het aanwezige pigment. De energie wordt omgezet in een warmteontwikkeling bij de stamcellen van de te verwijderen haarfollikels, terwijl het weefsel eromheen onaangetast blijft. De verhitte stamcellen komen kortstondig boven een bepaalde temperatuur en worden daardoor uitgeschakeld. De groei van nieuwe haartjes is nu niet meer mogelijk. Zowel dikke en dunnere haren kunnen worden aangepakt alsmede dieper gewortelde haren zoals bij rug en benen, die voor andere energiebronnen als IPL gewoonweg niet bereikbaar zijn.

Voor huidtype 1- 4 is de Alexandrite laser met een golflengte van 755 nm onze eerste keus, voor donkere huidtypen 5 en 6 is de YAG laser het meest geschikt.

Veilig en hygiënisch

Door de specifieke eigenschappen van de Candela GentleLase Pro en GentleMax Pro is een behandeling absoluut veilig voor uw huid. In tegenstelling tot andere systemen is er geen direct contact met de huid waardoor het smeren van gel tijdens de behandeling niet nodig is.

Deze laser maakt bovendien gebruik van een uniek koelsysteem (Dynamic Cooling Device technologie), waarmee de huid uiterst nauwkeurig wordt gekoeld. Goede koeling zorgt voor een pijnloze behandeling en geeft extra bescherming aan de huid.

Deze eigenschappen dragen bij aan veiligheid, comfort en hygiëne tijdens de behandeling.

Kies voor kwaliteit en zekerheid

  • 18 jaar dé specialist in laser ontharen
  • 9.3 uit meer dan 1000 waarderingen bij ZorgkaartNederland
  • Ervaren huidtherapeuten
  • Persoonlijke aandacht en deskundig advies
  • Verschillende behandelmethoden
  • De nieuwste lasers
  • Professionele medische omgeving
  • Geen lange wachttijden
  • Optimaal resultaat

Wat vergoed uw Zorgverzekeraar

Bij de meeste zorgverzekeraars komt definitief ontharen in aanmerking voor vergoeding vanuit het aanvullende pakket. Er is in principe geen vergoeding vanuit de basisverzekering

MediDerm is erkend door alle zorgverzekeraars. Klik op de onderstaande link voor alle vergoedingen per zorgverzekeraar.

Vergoedingen

Profiteer van voordelige pakketten bij laser ontharen

Om het laser ontharen nog aantrekkelijker te maken hebben wij voordelige pakketten samengesteld. Er is altijd een pakket die bij u past! Ontdek alle pakketten. 

Bekijk de pakketten

Waarderingen

9.4

MediDerm is 861 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:
Amsterdam, ArnhemNijmegen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Veenendaal, Bennekom en Ede.

Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Onze vestigingen

Meer over definitief ontharen

Lees meer over alle behandelmogelijkheden voor definitief ontharen bij MediDerm.

Definitief ontharen

Transgenders

Bent u in behandeling bij het genderteam voor een geslachtsverandering? Dan worden de kosten van de laserbehandeling rechtstreeks vergoed.

Partner VUmc

MediDerm heeft een samenwerkingsovereenkomst met het Kennis en Zorgcentrum Genderdysforie van het VUmc te Amsterdam. Het VUmc maakt graag gebruik van de expertise van MediDerm als het gaat om laserontharing.

Laseren door arts en huidtherapeut

De regering heeft in 2017 voorgesteld om van laser behandelingen een voorbehouden handeling te maken voor uitsluitend artsen en huidtherapeuten. Dat betekend dat alleen huidtherapeuten en artsen laserbehandelingen nog mogen uitvoeren. De minister heeft hiervoor een wijziging bij de Wet BIG ingediend. Zeer waarschijnlijk zal deze wet binnenkort een feit zijn. Aangezien alle laserbehandelingen bij MediDerm  worden uitgevoerd door huidtherapeuten en BIG geregistreerde behandelaars, behouden wij na invoering van de wetswijziging de volledige bevoegdheid voor laserbehandelingen.

Wetenschappelijke zekerheid en FDA goedkeuring

De behandeling voor  met de Alexandrite laser en YAG Laser zijn wetenschappelijk gedocumenteerd. De Candela GentleLase Pro en GentleMax Pro waarmee u bij MediDerm wordt behandeld is medisch erkend en FDA goedgekeurd.

Laatste Reviews

Disclaimer: Resultaten kunnen verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huid- en haartype en opbouw van de huid en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.