Algemene Informatie Huidtherapie MediDerm - MediDerm Amsterdam

MediDerm huidtherapie

MediDerm Amsterdam is een praktijk voor huidtherapie  met veel kennis en ervaring. De afgelopen 18 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een praktijk met een breed aanbod aan behandelingen, van manuele therapie tot en met geavanceerde lasertherapie voor specifieke huidproblemen.

Ons team bestaat uit huidtherapeuten en deskundige paramedici op het gebied van cosmetische huidzorg. Om de kwaliteit te waarborgen worden er naast de dagelijkse behandelingen, regelmatig bijscholingen gevolgd. Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de NVH en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

MediDerm Amsterdam biedt u verschillende mogelijkheden voor huidtherapie.

Op het gebied van huidtherapie passen wij bij MediDerm Amsterdam verschillende manuele technieken toe voor doelgerichte en meetbare resultaten. Daarnaast beschikken wij over de laatste methodes op het gebied van medische lasertherapie.
laserbehandeling pigmentvlekken gezicht 5

Overbeharing

Met 15 jaar ervaring en het gebruik van de beste laser apparatuur, heeft u bij MediDerm zeker resultaat.

Meer informatie
microdermabrasie behandeling close-up

Littekens

We bieden verschillende behandelingen om blijvend zichtbare onregelmatigheden te verminderen.

Meer informatie
huidtherapie aha peeling

Acné

Acné is een van de meest voorkomende huidaandoeningen die ontstaat in de pubertijd.

Meer informatie
couperose behandeling gezicht

Couperose & Rosacea

Roodheid van kleine uitgezette bloedvaatjes kunnen eenvoudig worden verholpen.

Meer informatie
laserbehandeling kalknagels close-up

Schimmelnagels

Infecties van de nagels kunnen veilig en pijnloos worden behandeld met laser

Meer informatie

Verwijzing en vergoeding

MediDerm Amsterdam heeft zorgovereenkomsten met vrijwel alle zorgverzekeraars . De financiële afwikkeling kan in sommige gevallen rechtstreeks, zodat u de facturen niet zelf hoeft voor te schieten.

Veel therapieën komen in aanmerking voor een vergoeding. Veelal is een verwijzing van uw huisarts nodig. U moet wel rekening houden met uw eigen risico.

Overbeharing, acne, oedeem en littekens worden eventueel vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Zorgverzekeraars hanteren hiervoor verschillende tarieven. Raadpleeg hiervoor uw verzekeringspolis of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Directe toegankelijkheid

Door een wetswijziging enkele jaren geleden mag u zelf uw zorgverlener te kiezen. De minister van Volksgezondheid heeft destijds besloten om bijna alle paramedische beroepen direct toegankelijk te maken. Dat geldt ook voor huidtherapeuten.

Hierdoor zijn wij bevoegd om u direct in behandeling te nemen, zonder dat daarvoor een verwijzing van een arts of specialist nodig is. In het geval van lymfoedeem adviseren wij toch een verwijzing bij de huisarts te vragen omdat zorgverzekeraars deze nodig hebben voor vergoeding vanuit de basiszorg.

Intakegesprek

Voorafgaand aan een behandeling vindt een intake gesprek plaats waarin een diagnose van uw klachten worden gesteld en de mogelijkheden van een behandeling met u worden besproken. Zo weet u vooraf wat u mag verwachten.

Voor de meeste indicaties heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig. Indien u wel over een verwijzing beschikt dan verzoeken wij u deze mee te nemen naar het intakegesprek.

Behandelplan

Indien u over een verwijzing beschikt dan vormt deze samen met de informatie uit het intakegesprek de basis voor een behandelplan.

Daarnaast zijn de resultaten van het onderzoek evenals uw persoonlijke verwachtingen richtinggevend bij een gedegen behandelplan.

Eventueel kan de verwijzende arts of specialist worden betrokken.

Evaluatie

Tijdens en na de behandelingen kijken wij samen met de patiënt naar de resultaten om vast te stellen of de behandelingen het bedoelde effect hebben. Ook worden er in sommige gevallen behandelfoto’s genomen waarmee u aan het einde van de behandelkuur zelf kunt terugkijken naar de beginsituatie.

De motivatie van onze patiënten is tijdens en na de behandelingskuur onmisbaar voor een succesvolle behandeling.

De huidtherapeuten van MediDerm Amsterdam helpen u graag.

Video Huidtherapie

Waarderingen

9.4

MediDerm is 861 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:
Amsterdam, ArnhemNijmegen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Veenendaal, Bennekom en Ede.

Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Onze vestigingen

Disclaimer: Resultaten verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en aard van de indicatie en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.