Client Ervaringen
MediDerm

Wilt u een ervaring delen ?

Bij MediDerm streven wij naar de hoogste cliënt tevredenheid. Het schrijven van een beoordeling is zo gebeurd. Via de groene knop hieronder kunt u uw ervaring bij MediDerm eenvoudig indienen.

Hier kunt u uw ervaring delen

Top!

★★★★★
5 5 1
Enorm blij de stap gemaakt te hebben om met de Laserbehandelingen bij MediDerm aan de slag te gaan. Na de intake wist ik wat me te wachten stond en voelde het voor mij vertrouwd. Nu na een aantal behandelingen weinig tot geen haartjes meer. En nog het allerfijnste vanaf nu ook geen ingegroeide haarzakjes meer. Echt zo ontzettend fijn. Personeel is vriendelijk, meelevend en professioneel. Hebben passie voor hun vak en weten wat ze doen. Ondanks dat niet alle plekjes fijn zijn om te behandelen, had ik ze niet willen missen. Mediderm is een echte aanrader!

Wat een expertise!

★★★★★
5 5 1
Voor mijn ervaringen bij Mediderm kan ik niet anders dan 5 sterren geven. Al na twee keer laseren van mijn oksels, is het resultaat verbluffend. Ik geniet van de vrijheid die ik hierdoor ervaar: gewoon een truitje aantrekken zonder je zorgen te hoeven maken. Ook met eventuele gevoeligheden voor de laser wordt goed rekening gehouden. Ik ben tevreden!

Acne behandeling

★★★★★
5 5 1
Ik ben ongeveer 5 maanden geleden aan gezichtsbehandelingen begonnen bij MediDerm voor acne. Ik had heftige acne, vooral op mijn kin. Na 5 peelingbehandelingen is de acne bijna helemaal weg. Ik ben super blij met de behandelingen en zal deze zeker aanraden.

Diffinitieve ontharing

★★★★★
5 5 1
Ik ben erg tevreden over de behandeling Zeker een aanrader

Prima

★★★★★
5 5 1
Anneke weet wat ze doet! Blij met resultaat na 1x laseren pigmentvlekken heel mooi verdwenen

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Ik heb een couperose behandeling gehad en je zag direct goed resultaat. Je krijgt duidelijke uitleg en Anneke is ontzettend aardig en vakkundig.

Couperose

★★★★★
5 5 1
Super blij met de resultaten na 4 behandelingen! Als het ooit weer terugkomt ga ik zeker weer naar mediderm.

Ontharen

★★★★★
5 5 1
Ik ben geholpen door Kristel en ben daar zeer tevreden over. Hele vriendelijke en gezellige communicatie waardoor ik me echt op mijn gemak voelde. Bovendien ben ik ook super tevreden met het resultaat. Echt een aanrader daarom.

Top!

★★★★★
5 5 1
Kristel is een specialist die veel van haar vak afweet!

Behandeling pigmentvlekken

★★★★★
5 5 1
Ik heb pigmentvlekken op mijn handen en in mijn gezicht laten verwijderen met een laserbehandeling. Met het resultaat ben ik helemaal blij en tevreden! De behandeling kan ik iedereen aanbevelen en zal ik weer ondergaan als er nieuwe vlekken ontstaan. De service is uitstekend. De behandelaar was zeer vriendelijk, aardig, attent en deskundig en gaf me goede informatie over de behandeling en de nazorg.

Prima resultaat

★★★★★
5 5 1
Eerdere ontharingsbehandelingen bij een schoonheidsspecialiste (IPL) en een andere kliniek ( met sopranolaser) hadden geen enkel resultaat. Maar hier is het resultaat na 7 behandelingen heel goed. Nauwelijks nog een haar te zien. Aardige en professionele medewerkers. Een aanrader!

Kalknagel laserbehandeling

★★★★★
5 5 1
Ellen behandelde mijn kalknagels voortreffelijk. Zeer nauwkeurig. Ondertussen wist ze mij af te leiden waardoor ik de niet zo prettige behandeling goed uit wist te houden. Enthousiast geworden, heb ik verschillende pigment plekken op mijn romp laten behandelen. Ook dit deed ze aandachtig en met listige afleiding waardoor de tijd snel voorbij ging. Aanrader!

Laser ontharen van Anne (34)

★★★★★
5 5 1
Hallo ! Ik heb Laserontharing gedaan bij MediDerm. Het heeft echt goed gewerkt voor mij. Mijn huid is iets gekleurd en ik heb veel donkere haren op mijn gezicht onderbenen en onderarmen. Mijn armen en gezicht zijn nu zo goed als klaar. Na de behandelingen was het vaak een beetje rood rond mijn bovenlip. Dat gaf mij wel weer het gevoel dat er echt iets was gedaan. Ik ga zeker verder met mijn benen.

Pigment lasertherapie van Bente (43)

★★★★★
5 5 1
Ik had heel erg last van pigmentvlekken, voornamelijk bij mijn mond, in de zomer. Het leek dan wel alsof ik chocolademelk had gedronken. Daarvoor was ik al een paar keer naar de schoonheidsspecialiste geweest. Maar het bleek lastig te behandelen. Al twee jaar was het echt een ergernis voor me. Laseren was toch wel een stap: een fout in je gezicht is toch een fout in je gezicht. De vraag is: hoe reageert mijn huid? Ik vroeg me ook af: ga ik nu iets bestrijden wat misschien niet zo erg voor me zou moeten zijn? Het is natuurlijk geen rimpels weghalen of iets straktrekken. Ik heb bij Ivanka de intake gehad en die zei: het lijkt me haalbaar dit te verwijderen. We doen het met de laser. Chemische pieling is niet voldoende. Uiteindelijk had ik vijf behandelingen nodig. De laser pakte mijn mond niet zo goed. Als de korstjes er af waren bleek er niet zoveel veranderd. Er is toen een ander kop op de laser gezet en de intensiteit is hoger gedraaid. Ineens werkte het wel!

Skintightning van Jenny (55)

★★★★★
5 5 1
Ik ben meer dan tevreden met de service die ik van MediDerm heb mogen ontvangen, en wil deze behandeling verder aanbevelen. Kim stelde mij gerust voordat de laser werd aangezet en vertelde precies wat er ging gebeuren. Dat vond ik prettig en voelde mij daardoor in goede handen. De kleine rimpeltjes op mijn bovenlip en wangen zijn een stuk minder zichtbaar en mijn huid voelt gladder aan. Het duurde wel langer voordat het uiteindelijke resultaat goed zichtbaar was maar dat had Kim ook al aangegeven. Ik ga in het najaar terug voor onderhoud.

Laser ontharen van Juliet (39)

★★★★★
5 5 1
Had 5 IPL behandelingen voor mijn gezichtshaartjes met nauwelijks resultaat. Daarom besloot ik te gaan voor een laserbehandeling met alexandrite (veel goeds over gelezen op internet). Hoewel de ontharing duurder is had ik na het gesprek toch veel vertrouwen en ben daarom verder gegaan met mijn gezicht. Nu 2 behandelingen verder zijn de haartjes echt een stuk minder ! Ik ben blij dat deze behandeling goed werkt en ga niet meer terug naar IPL.

Kalknagel lasertherapie van Bas (52)

★★★★★
5 5 1
Onlangs heb ik de derde en laatste behandeling gehad. De laatste keer was het frasen niet nodig omdat de nagels dun genoeg waren voor de laser. Vera was weer vrolijk en opgewekt zoals altijd ! Ik ben opgelucht dat het nu achter de rug is. Het enige nadeel is dat ik mijn nagels nog uren na de behandeling voelde “nagloeien”, maar het resultaat is super. De gezonde nagels zijn al driekwart uitgegroeid. De laatste behandeling was min of meer preventief. Zeker aan te bevelen.

Laser ontharen van Gerlinde (50)

★★★★★
5 5 1
Voor mij is MediDerm bijna gelijk aan Anneke. Ik vind haar een prettig persoon. Ik kom ook altijd bij haar, niet bij een ander. Zij kan goed luisteren: dat is haar kwaliteit. Het is op zich niet fijn om daar bloot te liggen op die stoel, maar zij stelt je op je gemak. Ze weet ook hoe het gaat en wat de voortgang is. Ze kan haar vaardigheden goed combineren met betrokkenheid, gezelligheid, enthousiasme. Ze weet je door praten zo af te leiden, dat je weinig voelt. Voor je het weet ben je klaar!