ELOS Ontharen
Definitief Ontharen

Elos Ontharen

Voor veel mensen die last hebben van overbeharing is een behandeling met de alexandrite laser het meest effectief. Maar ook mensen die niet met een laser behandeld kunnen worden, bijvoorbeeld donkere huidtype 5 en 6 of mensen met lichtere haren willen we een goede behandeling bieden.

De Elos behandeling is hiervoor dé oplossing. Dat weten we uit onze jarenlange ervaring met deze behandeling. In 2002 was MediDerm één van de eerste praktijken in ons land waar het toen nieuwe Elos ontharen werd aangeboden.

Veilig voor elke huidkleur

Elos is een behandeltechniek die geschikt is voor donkere huidtypen. Dit is mogelijk omdat bij Elos ontharen gebruik gemaakt wordt van twee energievormen; een bi-polaire hoogfrequente stroom (RF energie) in combinatie met IPL of een krachtige diode laser.

Door de toepassing van RF energie is de Elos methode nauwelijks afhankelijk van de aanwezigheid van pigment in het haar. Lichtere haarkleuren zijn hierdoor goed met de Elos methode te behandelen. Tevens is door het gebruik van RF energie veel minder lichtenergie noodzakelijk (slechts 60%) aangezien het uitsluitend dient om de haarfollikel voor te verwarmen. Door het geringe gebruik van lichtenergie is de Elos methode zeer geschikt voor donkere huidtypen.

De Elos behandeling kan worden uitgevoerd op vrijwel elk deel van het lichaam. In de regel zijn bij een lichte haarkleur of een donkere huidkleur meer behandelingen nodig.

Zo gaat een Elos behandeling

Voor de Elos behandeling wordt een geleidende gel op de huid aangebracht. De huidtherapeut plaatst vervolgens de prisma van het handstuk op de huid en behandelt puls voor puls het gehele doelgebied.

Een behandelpuls duurt slechts een fractie van een seconde. Per puls worden honderden haarfollikels tegelijk uitgeschakeld. Een behandeling duurt niet lang en ook grote oppervlakten zijn snel te behandelen.

Bij MediDerm beschikken we over speciale apparatuur die de huid. Dit vergroot het comfort en draagt bij aan een goed resultaat. Na de behaneling kunt u uw dagelijkse bezigheden gewoon voortzetten.

Video Werking Elos Ontharen

ELOS met IPL of diode laser

Er zijn verschillende Elos behandelsystemen waarbij RF energie wordt gecombineerd met IPL (680 - 980nm) of met een krachtige diode laser
(810nm).

Bij MediDerm beschikken we met de Syneron eMax, eLight en eLaser over alle Elos apparatuur en kan voor elke situatie de meest geschikte behandeling aanbieden. Elk systeem heeft zijn specifieke eigenschappen. Het juiste Elos systeem en instellingen zijn van belang voor een optimaal resultaat.

Meer definitief ontharen

Nu al vanaf € 45,-

Behandeling met de
Elos methode

Vergoedingen

Bij de meeste zorgverzekeraars komt de behandeling van overbeharing in aanmerking voor vergoeding.

Raadpleeg hiervoor uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar. MediDerm  is erkend door alle zorgverzekeraars.

Ga naar prijslijst

Wetenschappelijke zekerheid en FDA goedkeuring

De behandeling voor Elos ontharen is wetenschappelijk gedocumenteerd. De Syneron behandelapparatuur waarmee u bij MediDerm wordt behandeld is medisch erkend en FDA goedgekeurd.

Contra indicaties: Bij de volgende indicaties komt u (tijdelijk) niet in aanmerking voor Elos behandeling; neuropathie, diabetes, epilepsie. Ook wanneer u zwanger bent of een antibiotica kuur volgt kunnen er geen Elos behandelingen worden uitgevoerd.

Disclaimer: Resultaten kunnen verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huid- en haartype en opbouw van de huid en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.