Laser ontharen
Definitief Ontharen

Laser ontharen

Ongewenste haargroei is voor veel mensen een probleem. Vaak horen we dat al van alles is geprobeerd om er vanaf te komen maar zonder het gewenste resultaat.

Een laserbehandeling goed uitvoeren is deskundig en specialistisch werk en is binnenkort wettelijk voorbehouden aan uitsluitend huidtherapeuten en artsen. Bij MediDerm zijn we ruim15 jaar gespecialiseerd in Laser ontharen. Met gebruik van bijzonder effectieve apparatuur en ervaren huidtherapeuten bent u bij MediDerm in vertrouwde handen.

Meest effectieve lasers

Bij MediDerm hebben we  de beschikking over de nieuwste Candela GentleLase Pro en GentleMax Pro, Alexandrite en YAG lasers. Deze lasers gelden wereldwijd als de gouden standaard voor de behandeling van ongewenste haargroei. Deze snelle en krachtige lasers zijn de absolute top in Laser ontharen. Snel, uiterst effectief en comfortabel zijn woorden die een behandeling met deze laser het best omschrijven.

Snel resultaat en minder behandelingen

Afhankelijk van uw huid- en haartype wordt de Candela Alexandrite- of YAG-laser ingezet. Alle behandeling worden bovendien uitgevoerd met een gepatenteerd DCD koelingssysteem. Uw behandeling is daarmee veilig en comfortabel.

Eerste resultaten zijn al na 1 behandeling zichtbaar. Bij oksels en bikinilijn bent u bijvoorbeeld na gemiddeld 6 behandelingen af van de ongewenste haargroei. Deze gegevens zijn gebaseerd op eigen ervaringen binnen onze praktijken en geven u een betrouwbare en realistische indicatie van de totale kosten.

Voor na foto's

Video Candela GentleMax Pro

Nu al vanaf €45,-

Laser ontharen met de
Candela GentleMax Pro

Géén verassingen

Voorafgaand geven wij een reëele inschatting van de totale kosten van de behandelkuur. Hiermee voorkomen wij dat de kosten achteraf hoger uitvallen dan verwacht.

Vergoedingen

Bij de meeste zorgverzekeraars komt laser ontharen in aanmerking voor vergoeding. Raadpleeg uw zorgpolis of vraag uw zorgverzekeraar. MediDerm is erkend door alle zorgverzekeraars.

Ga naar prijslijst

De werking van Laser ontharen

Het principe van Laser ontharen is gebaseerd op het principe van ‘selectieve fotothermolyse’, een reactie waarbij licht met een zuivere golflengte wordt omgezet in warmte. De aanwezigheid van pigment (melanine) in het haar dat als geleider werkt is van belang voor de benodigde reactiewarmte. De laser stuurt laserlicht met een specifieke golflengte die tot diep in de haarkern doordringt en wordt geabsorbeerd door het aanwezige pigment. De energie wordt omgezet in een warmteontwikkeling bij de stamcellen van de te verwijderen haarfollikels, terwijl het weefsel eromheen onaangetast blijft. De verhitte stamcellen komen kortstondig boven een bepaalde temperatuur en worden daardoor uitgeschakeld. De groei van nieuwe haartjes is nu niet meer mogelijk. Zowel dikke en dunnere haren kunnen worden aangepakt alsmede dieper gewortelde haren zoals bij rug en benen, die voor andere energiebronnen als IPL gewoonweg niet bereikbaar zijn.

Voor huidtype 1- 4 is de Alexandrite laser met een golflengte van 755 nm onze eerste keus, voor donkere huidtypen 5 en 6 is de YAG laser het meest geschikt.

Veilig en hygiënisch

Door de specifieke eigenschappen van de Candela GentleLase Pro en GentleMax Pro is een behandeling absoluut veilig voor uw huid. In tegenstelling tot andere systemen is er geen direct contact met de huid waardoor het smeren van gel tijdens de behandeling niet nodig is.

Deze laser maakt bovendien gebruik van een uniek koelsysteem (Dynamic Cooling Device technologie). Goede koeling zorgt voor een pijnloze behandeling en geeft extra bescherming aan de huid. Deze eigenschappen dragen bij aan comfort en hygiëne tijdens de behandeling.

Waarderingen

9.2

MediDerm is 593 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.2.

Transgenders

MediDerm heeft een samenwerkingsovereenkomst met het Kennis en Zorgcentrum Genderdysforie van het VUmc te Amsterdam. Het VUmc maakt graag gebruik van de expertise van MediDerm als het gaat om laserontharing.

Bent u in behandeling bij het genderteam voor een geslachtsverandering? Dan worden de kosten van de laserbehandeling rechtstreeks vergoed.

Client Ervaringen

Laser ontharen van Anne (34)

Hallo ! Ik heb Laser ontharen gedaan bij MediDerm. Het heeft echt goed gewerkt voor mij. Mijn huid is iets gekleurd en ik heb veel donkere haren op mijn gezicht onderbenen en onderarmen. Mijn armen en gezicht zijn nu zo goed als klaar. Na de behandelingen was het vaak een beetje rood rond mijn bovenlip. Dat gaf mij wel weer het gevoel dat er echt iets was gedaan. Ik ga zeker verder met mijn benen.”

Contact & Afspraak

Wetenschappelijke zekerheid en FDA goedkeuring

De behandeling voor Laser ontharen met de Alexandrite laser en YAG Laser zijn wetenschappelijk gedocumenteerd. De Candela GentleLase Pro en GentleMax Pro waarmee u bij MediDerm wordt behandeld is medisch erkend en FDA goedgekeurd.

Disclaimer: Resultaten kunnen verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huid- en haartype en opbouw van de huid en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.