Laser ontharen
Definitief Ontharen

Laser ontharen

Ongewenste haargroei is voor veel mensen een probleem. Vaak horen we dat al van alles is geprobeerd om er vanaf te komen maar zonder het gewenste resultaat. Bij tijdelijke methoden als scheren of epileren komt de haargroei vaak sterker terug en meer duurzame oplossingen blijken vaak toch niet zo effectief. 

Bij MediDerm zijn we ruim15 jaar gespecialiseerd in Laser ontharen. Ons doel is een optimaal resultaat en met minder nemen we geen genoegen. We weten wat daarvoor nodig is. De allerbeste apparatuur en zeker zo belangrijk een deskundige en betrokken huidtherapeut. Daar kunt u bij MediDerm van op aan.

Meest effectieve lasers

Bij MediDerm hebben we  de beschikking over de nieuwste Candela GentleLase Pro en GentleMax Pro, Alexandrite en YAG lasers. Deze lasers gelden wereldwijd als de gouden standaard voor de behandeling van ongewenste haargroei. Deze snelle en krachtige lasers zijn de absolute top in Laser ontharen. Snel, uiterst effectief en comfortabel zijn woorden die een behandeling met deze laser het best omschrijven.

Snel resultaat en minder behandelingen

De Candela GentleLase Pro en GentleMax Pro Alexandrite laser en YAG laser zijn door het vermogen en grote behandelspot bijzonder snel en uiterst effectief.

Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een mannenrug in slechts een half uur te behandelen. Al na de eerste behandeling ziet u duidelijk resultaat en na gemiddeld 4 tot 6 behandelingen bent u definitief van uw ongewenste haargroei af.

De goede resultaten worden door meerdere klinische studies bevestigd.

Voor na foto's

Video Candela GentleMax Pro 

Nu al vanaf €45,-

Laser ontharen met de
Candela GentleMax Pro 

Vergoedingen

Bij de meeste zorgverzekeraars komt de behandeling van overbeharing in aanmerking voor vergoeding.

Raadpleeg hiervoor uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar. MediDerm is erkend door alle zorgverzekeraars.

Ga naar prijslijst

De werking van Laser ontharen 

Het principe van Laser ontharen is gebaseerd op het principe van ‘selectieve fotothermolyse’, een reactie waarbij licht met een zuivere golflengte wordt omgezet in warmte. De aanwezigheid van pigment (melanine) in het haar dat als geleider werkt is van belang voor de benodigde reactiewarmte. De laser stuurt laserlicht met een specifieke golflengte die tot diep in de haarkern doordringt en wordt geabsorbeerd door het aanwezige pigment. De energie wordt omgezet in een warmteontwikkeling bij de stamcellen van de te verwijderen haarfollikels, terwijl het weefsel eromheen onaangetast blijft. De verhitte stamcellen komen kortstondig boven een bepaalde temperatuur en worden daardoor uitgeschakeld. De groei van nieuwe haartjes is nu niet meer mogelijk. Zowel dikke en dunnere haren kunnen worden aangepakt alsmede dieper gewortelde haren zoals bij rug en benen, die voor andere energiebronnen als IPL gewoonweg niet bereikbaar zijn.

Voor huidtype 1-4 is de Alexandrite laser met een golflengte van 755 nm onze eerste keus, voor donkere huidtypen 5 en 6 is de YAG laser het meest geschikt. 

Veilig en hygiënisch

Door de specifieke eigenschappen van de Candela GentleLase Pro en GentleMax Pro is een behandeling absoluut veilig voor uw huid. In tegenstelling tot andere systemen is er geen direct contact met de huid waardoor het smeren van gel tijdens de behandeling niet nodig is.

Deze laser maakt bovendien gebruik van een uniek koelsysteem (Dynamic Cooling Device technologie). Goede koeling zorgt voor een pijnloze behandeling en geeft extra bescherming aan de huid. Deze eigenschappen dragen bij aan comfort en hygiëne tijdens de behandeling.

Lees meer over ontharen

Client Ervaringen

Laser ontharen van Anne (34)

Hallo ! Ik heb Laser ontharen gedaan bij MediDerm. Het heeft echt goed gewerkt voor mij. Mijn huid is iets gekleurd en ik heb veel donkere haren op mijn gezicht onderbenen en onderarmen. Mijn armen en gezicht zijn nu zo goed als klaar. Na de behandelingen was het vaak een beetje rood rond mijn bovenlip. Dat gaf mij wel weer het gevoel dat er echt iets was gedaan. Ik ga zeker verder met mijn benen.”

Lees ook andere reviews

Wetenschappelijke zekerheid en FDA goedkeuring

De behandeling voor Laser ontharen met de Alexandrite laser en YAG Laser zijn wetenschappelijk gedocumenteerd. De Candela GentleLase Pro en GentleMax Pro waarmee u bij MediDerm wordt behandeld is medisch erkend en FDA goedgekeurd.

Disclaimer: Resultaten kunnen verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huid- en haartype en opbouw van de huid en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.