Dermapen Microneedling Huidverbetering - MediDerm Ede

Dermapen Microneedling

Heeft uw huid wat extra aandacht nodig? Dermapen Microneedling is een uitermate geschikte behandeling om de huid te voeden, te versterken en te verbeteren. Door een behandeling met een Dermapen wordt de huid voller en steviger waarbij, als reactie op deze stimulerende huidbehandeling, uiteindelijk het uiterlijk van littekens en fijne lijntjes en andere huidstructuren egaler en gladder worden.

Voor een deskundige Dermapen Microneedling behandeling kunt u bij MediDerm Ede terecht. Onze ervaren huidtherapeuten helpen u graag!

Wat is Dermapen Microneedling

Microneedling is een vorm van collageen inductie therapie (CIT) waarbij we met behulp van een Dermapen nagenoeg pijnloos en efficiënt duizenden minuscule kleine gaatjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. De natuurlijke aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor een stevigere en gladdere huid wordt gecreëerd. Doordat we met deze behandeling minuscule kleine gaatjes in de huid maken kunnen we werkstoffen dieper in de huid transporteren om de huid optimaal te voeden.

"Door Dermapen Microneedling wordt het lichaam aangezet te reageren door de vorming van nieuwe weefsellagen van elastine- en collageenvezels evenals nieuwe haarvaatjes voor een verbeterde doorbloeding in het behandelde gebied."

Bekijk hier een Microneedling behandeling met een Dermapen

Na de behandeling

De huid zal direct na de behandeling warm prikkelend aanvoelen en roze tot rood eruit zien. Indien er sprake is geweest van een ‘intensieve Dermapen Microneedling behandeling’, kunnen er plaatselijk bloedpuntjes zichtbaar zijn en kan de huid een lichte zwelling vertonen. Tevens kan de huid in de week na de behandeling door de versnelde celdeling licht gaan schilferen.

Een duurzaam resultaat

Snel na de eerste behandeling is al resultaat zichtbaar. Na 3 tot 4 weken ontstaat er egalisering van de huidteint, dit zorgt voor een stralender en gezonder aanzien. De aanmaak van collageen en bindweefsel is een natuurlijk proces wat in de huid geleidelijk plaatsvindt en nog maandenlang door kan werken. Verbetering van de huidstructuur is zichtbaar 6 tot 8 weken vanaf de eerste behandeling. Het kan een aantal maanden duren voor het eindresultaat van de behandeling optimaal is.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van de indicatie, ernst van de klacht en huidconditie wordt er een optimaal resultaat bereikt bij behandeling in kuurvorm. Bij microneedling geldt hoe meer behandelingen hoe meer resultaat. Er zit geen maximum aan wat je mag ondergaan. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig om zichtbaar resultaat te verkrijgen. Behandelingen vinden plaats om de 2 à 3 weken.

Voordelen van Dermapen Microneedling

 • Nagenoeg pijnloos
 • Korte herstel periode
 • Zeer nauwkeurig, ook rondom lippen en ogen

Voor wie is de behandeling geschikt

Dermapen Microneedling is geschikt voor elk huidtype en kan een oplossing bieden voor mensen die last hebben van:

 • (Acné) littekens
 • (Rest) acné
 • Rosacea
 • Striae, striemen
 • Zonbeschadigde huid
 • Grove huidstructuur
 • Vergrote poriën
 • Verouderde huid
 • Grauwe, doffe huidskleur
 • Fijne lijntjes

Vanaf € 95,-

Dermapen Microneedling

Vergoedingen

Een aantal zorgverzekeraars heeft een (deel)vergoeding in de aanvullende verzekering voor acnétherapie of de behandeling van littekens.

Raadpleeg hiervoor uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar. MediDerm Ede is erkend door alle zorgverzekeraars.

Naar prijslijst

Waarderingen

9.4

MediDerm is 861 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:
Amsterdam, ArnhemNijmegen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Veenendaal, Bennekom en Ede.

Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Onze vestigingen

Disclaimer: Resultaten kunnen verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.