Even voorstellen… onze nieuw collega Linde!

Mijn naam is Linde Klein Kranenbarg en ik heb sinds juli 2020 de overstap gemaakt naar MediDerm als huid- en oedeemtherapeut. Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor de huid! De opleiding tot huidtherapeut sloot hier goed op aan. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over diverse huidaandoeningen en hoe deze verbetert, opgeheven en voorkomen kunnen worden.

Tijdens de uitvoering van behandelingen staat voor mij kwalitatieve, hoogwaardige zorg en de wensen van de cliënt te allen tijde centraal. Elk persoon en elke huid is uniek, daar vind ik mijn uitdaging in! Het continu op zoek zijn naar hoe ik iemand het beste kan helpen, de persoonlijke aandacht, een eerlijk advies en wederzijds vertrouwen vind ik erg belangrijk. Samen gaan we voor het beste resultaat! Het geeft mij dan ook veel voldoening wanneer ik iemand met een goed gevoel de deur uit laat gaan.

Tijdens mijn werkperiode als huidtherapeute merkte ik dat mijn interesse voor de cosmetische huidzorg groeide. Ik kreeg steeds meer huid gerelateerde vragen van mensen uit mijn omgeving. Zo kreeg ik vaak vragen als: “Welke producten kan ik het beste voor mijn huid gebruiken”, “Welke behandeling zou jij mij adviseren voor dit huidprobleem?”, “Hoe kan ik mijn huid verbeteren?” 

Ik vind het leuk om een advies op maat te geven en samen met iemand te werken aan het behalen van doelen omtrent huidverbetering. Het mooiste is natuurlijk dat de huid daadwerkelijk zichtbaar verbeterd en het allermooiste is dat iemand zich daardoor weer goed voelt in zijn of haar eigen huid. Mijn werk bij MediDerm sluit hier perfect op aan.

Jullie kunnen mij tegenkomen op de locaties Arnhem, Ede en Bennekom. Graag tot ziens bij MediDerm!

Linde Klein Kranenbarg
Huidtherapeut

Linde is sinds 2020 werkzaam als huidtherapeut bij MediDerm. Elk persoon en elke huid is uniek, daar vindt Linde haar uitdaging in. De persoonlijke aandacht, een eerlijk advies en wederzijds vertrouwen is voor haar erg belangrijk.