eMatrix behandeling

Huidverbetering - MediDerm Hilversum

eMatrix behandeling

We hechten steeds meer waarde aan goed uiterlijk en een vitale gave huid. Onze huid is immers het grootste orgaan van ons lichaam en bepaalt in belangrijke mate hoe we eruit zien.

Voor mensen die last hebben van huidonregelmatigheden, oneffenheden en verslapping zijn er hoogwaardige behandelingen om de huid en daarmee het uiterlijk te verbeteren. Een unieke behandeling met zeer goede resultaten die we bij MediDerm Hilversum aanbieden is de eMatrix behandeling .

Doordat eMatrix behandeling niet gebaseerd is op licht- of lasertechnologie maar op gefractioneerde bipolaire radiofrequentie (RF) is de behandeling mogelijk voor elke huidkleur.

Wat doet eMatrix

De eMatrix behandeling combineert op unieke wijze huidverstrakking, lifting, rimpelreductie, kleurverbetering en celvernieuwing. Door de behandeling wordt nieuw elastine aangemaakt waardoor een huid ontstaat die sterker en elastischer is dan voorheen.

Door de hoge warmte die de RF energie in de dermis vrijgeeft wordt bovendien de aanmaak van collageen gestimuleerd hetgeen leidt tot een stevige en strakkere huid. Resultaten worden na enkele dagen reeds zichtbaar.

Vernieuwing van het bindweefsel is echter een proces dat langer de tijd nodig heeft, derhalve verbetert het effect nog na 3 tot 6 maanden. Wetenschappelijke studies bevestigen de resultaten van de eMatrix behandeling. 

Ematrix wordt onder andere toegepast bij; acnélittekens, zonbeschadiging, kleine rimpels, lijntjes, verslapte huid, huidoneffenheden en verouderde huid.

Video werking E-matrix behandeling

Unieke techniek

De eMatrix met de Sublative Rejuvenation technologie onderscheidt zich van andere fractional behandelmethoden voor huidverbeteringSublative Rejuvenation is namelijk niet gebaseerd op licht- of lasertechnologie maar op gefractioneerde bipolaire radiofrequentie (RF).

Bij de behandeling wordt de RF energie over een fractionele matrix van 64 of 144 elektroden tot in de dermis getransporteerd. Hiermee wordt op een veilige manier een natuurlijk huidvernieuwingsproces op gang gebracht met slechts een minimale belasting van de opperhuid.

Bij de eMatrix behandeling kan het SelectPulse feed back systeem heel nauwkeurig de energie, de weerstand en de penetratie diepte in de huid bepalen.

Korte herstelperiode

De eMatrix behandeling heeft een korte herstelperiode. In tegenstelling tot een Co2 laserbehandeling ontstaat slechts minimale beschadiging van de epidermis.

Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling moet u rekening houden met een herstelperiode van 1 tot 3 dagen. Bovendien hoeft u de zon, voor en na de behandeling, slechts gedurende een korte periode te vermijden.

Nu al vanaf € 100,-

eMatrix behandeling

Vergoedingen

Bepaalde indicaties die met behulp van eMatrix worden behandeld komen bij veel zorgverzekeraars in aanmerking voor vergoeding.

Raadpleeg hiervoor uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar. MediDerm Hilversum is erkend door alle zorgverzekeraars.

Naar prijslijst

Kies ook voor kwaliteit en zekerheid

  • Al 18 jaar dé specialist in huidverbetering
  • Behandeling door deskundige huidtherapeuten
  • Persoonlijke aandacht en deskundig advies
  • Hoogwaardige erkende behandelmethode
  • Behandeling in professionele medische omgeving
  • Optimaal resultaat en korte hersteltijd
  • U kunt snel terecht, geen lange wachttijden

Waarderingen

9.4

MediDerm is 861 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:
Amsterdam, ArnhemNijmegen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Veenendaal, Bennekom en Ede.

Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Onze vestigingen

Wetenschappelijke zekerheid en FDA goedkeuring

De eMatrix behandeling voor huidverbetering is wetenschappelijk gedocumenteerd. De Syneron eMatrix waarmee u bij MediDerm Hilversum wordt behandeld is medisch erkend en FDA goedgekeurd.

Disclaimer: Resultaten verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en aard van de indicatie en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.