Skin Rejuvenation, Kleurcorrectie Huidverbetering - MediDerm Hilversum

Skin Rejuvenation

Het verouderingsproces van uw huid wordt naast het verstrijken van de jaren sterk beïnvloed door zonlicht, milieu-invloeden, stress en leefgewoonten. Verkleuringen door pigmentatie, couperose en gesprongen vaatjes tekenen naast rimpeltjes en lijntjes de ouder wordende huid.

Skin Rejuvenation is een veilige en comfortabele manier om de verkleuringen te verhelpen uw huid weer in zijn originele staat te herstellen.

Voor Skin rejuvenation kunt terecht bij  MediDerm Hilversum

elos fotofacial rf huidverbetering

Met behulp van de FotoFacial RF behandeling worden alle verkleuringen door pigmentaties en couperose gelijktijdig aangepakt. De behandeling zorgt eveneens voor een verbetering van de huidstructuur door de extra aanmaak van elastine en collageen. .

Weer een egale teint

Na de behandelkuur heeft de huid weer een egale teint en een jongere frisse uitstraling. FotoFacial RF is een geavanceerde en snelle behandelmethode die geschikt is voor de meeste huidtypen.

Afhankelijk van de te behandelen oppervlakte duurt een behandeling maximaal dertig minuten. Een goed eindresultaat wordt meestal bereikt na meerdere behandelingen, dit is afhankelijk van de conditie van de huid en het gewenste doel.

De behandeling is niet pijnlijk. Het contactdeel van de applicator koelt de huid tot 3 graden Celsius. Hierdoor wordt het huidoppervlak lichtjes verdoofd en voelt u slechts een lichte tinteling. Er is geen herstelperiode nodig, u kunt na de behandeling uw normale activiteiten voortzetten.

Hoe werkt de behandeling

Met een combinatie van lichtenergie met bi-polaire radiofrequentie worden de verkleuringen van de huid aangepakt. Hoe gebeurt dit? Het principe van Skin Rejuvenation met FotoFacial RF is gebaseerd op een selectieve opname van licht door de chromoforen. De belangrijkste chromoforen in de huid zijn melanine (bijv. kleur van het haar en de huid), hemoglobine (bijv. bloed) en water.

Elke chromofoor zal selectief licht van een bepaalde golflengte opnemen en omzetten in warmte. En dat is nu wat er gebeurt : vernietiging van een bepaald doelwit door omzetting van licht in warmte. Bij vasculaire behandelingen zoals couperose gaat het over het chromofoor hemoglobine, bij pigmentaandoeningen is melanine het doelwit.

Een tweede belangrijk doel is het aanmaken van collageen en elastine. De in de huid aanwezige fibroblasten (dieper gelegen cellen die collageen en elastine aanmaken) worden door de warmteontwikkeling geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine ontstaat.

couperose behandeling gezicht

Waar moet u rekening mee houden

Het is van belang dat u enkele weken voor- en na de behandeling de zon of zonnebank mijdt of een sunblock gebruikt met zowel UVA als UVB bescherming.

Ook mag u geen gebruik maken van foto-sensitieve medicatie. Hiermee voorkomt u een overreactie van de huid. Ter verbetering van de vochtgraad van uw huid adviseren wij om een aantal dagen voorafgaand en een aantal dagen na de behandeling, extra water te drinken. Een juiste vochtgraad werkt namelijk in het voordeel van de behandeling.

Nu al vanaf € 59,-

Skin Rejuvenation met FotoFacial RF

Wetenschappelijke zekerheid en FDA goedkeuring

Skin rejuvenation met FotoFacial RF is wetenschappelijk gedocumenteerd. De behandelapparatuur van Syneron waarmee u bij MediDerm Hilversum wordt behandeld is medisch erkend en FDA goedgekeurd.

Naar prijslijst

Waarderingen

9.4

MediDerm is 861 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:
Amsterdam, ArnhemNijmegen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Veenendaal, Bennekom en Ede.

Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Onze vestigingen


Disclaimer: Resultaten verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en aard van de indicatie en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.