Milia (gerstekorrel) Huidtherapie - MediDerm

Milia (gerstekorrel)

Gerstekorrel ofwel milia is een verstopping van de talg- of zweetklieren en ziet eruit als een klein wit korreltje vlak onder de huid. Deze onschuldige aandoening geeft een onregelmatig en ontsierend effect van de huid.

De behandeling van Milia is niet pijnlijk en duurt niet lang. De huidtherapeut maakt met een naaldje een kleine opening in de huid. Daarna wordt voorzichtig de hard geworden talg uit de holte gedrukt. De behandeling kan ook worden uitgevoerd met behulp van elektro coagulatie. Met een klein heet naaldje wordt het talg week gemaakt. Het lichaam voert de restanten af.

huidtherapie coaguleren 2

Gerstekorrels komen meestal in het gezicht voor, vooral in de omgeving van de ogen. Bij pasgeboren baby's (1e week) komen ze regelmatig voor. Maar ze gaan even vlug weer weg.

Jonge vrouwen krijgen soms gerstekorrels als ze veel in de zon hebben gelegen. Gerstekorrels ontstaan ook wel eens bij de genezing van bijvoorbeeld zware brandwonden en na bestraling.

Tot 5 gerstekorrels € 69,-

Geen verwijzing nodig

Voor de behandeling van gerstekorrels heeft u geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig, tenzij uw zorgverzekeraar daarom vraagt.

Raadpleeg voor eventuele vergoeding uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar. MediDerm is erkend door alle zorgverzekeraars.

Naar prijslijst

Waarderingen

9.4

MediDerm is 861 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:
Amsterdam, ArnhemNijmegen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Veenendaal, Bennekom en Ede.

Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Onze vestigingen

Disclaimer: Resultaten verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en aard van de indicatie en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.

[/row]