Skin Tightening
Huidverbetering

Skin Tightening

Naarmate de jaren verstrijken wordt onze huid dunner en krijgt de zwaartekracht steeds meer invloed. Het gevolg is een verslapte huid. De behandeling die hiervoor een oplossing kan bieden is huidverstrakking met Elos Skin Tightening. Een effectief wapen tegen huidveroudering dat uw uitstraling aanzienlijk verbetert.

De behandeling heeft daarnaast een positieve uitwerking op vergrote poriën en oppervlakkige acnélittekens. Uw gezicht wordt dus niet alleen gelift en verstevigd maar de kwaliteit en textuur van de huid ondergaat ook een verbetering. Ook voor deze behandeling kunt u terecht bij MediDerm

Duurzaam resultaat

Skin Tightening is een non-invasieve behandeling bedoeld voor het verstevigen en het liften van een slappe huid; voornamelijk de wangen, mond-en neusplooien, oogleden, kin en hals. Na elke behandeling voelt de huid steviger aan. De resultaten verbeteren met de tijd doordat er nieuw collageen wordt aangemaakt. Dit bereikt een hoogtepunt drie tot zes maanden na de laatste behandeling.

Geschikt voor alle huidtypen

De ELOS Skin Tightening is geschikt voor mannen en vrouwen en kan worden toegepast voor bijna elke verslapte zone in het gezicht of op het lichaam.

Het is veilig voor alle huidkleuren en huidtypes. Alle verslappingen en plooien die een collageen implosie als grondslag hebben kunnen worden behandeld.

Pijnloze behandeling

De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Het deel van de applicator dat contact heeft met de huid koelt de huid tevens tot 3 graden Celsius waardoor de huid lichtjes verdoofd aanvoelt.

Een behandeling van het gelaat duurt circa 30 minuten. Direct na de behandeling kan de huid kortstondig lichtrood gekleurd zijn maar u kunt gewoon uw dagelijkse activiteiten voortzetten.

Hoe werkt huidverstrakking

Bij huidverstrakking of skin tigthening wordt gebruik gemaakt van de Elos technologie; in dit geval een combinatie van een infrarood lichtbron (700 – 2000 nm) en bi-polaire radiofrequentie.

Om huidverslapping te bestrijden en de huidtextuur te verbeteren wordt een grote hoeveelheid energie naar de diepere huidlagen en het collageen geleid. Het lichaam reageert hierop door nieuw collageen aan te maken via de fibroblasten.

De behandeling die tot een diepte van 5 mm in de huid gaat veroorzaakt eveneens een onmiddellijke contractie van de bestaande collageenvezels. Deze onmiddellijke contractie zorgt ervoor dat de huid enkele minuten na de behandeling al steviger en strakker aanvoelt. Collageen dient voor de stevigheid van onze huid. Enerzijds zorgt de behandeling dus dat nieuw collageen wordt aangemaakt (lange termijn effect), anderzijds zullen de bestaande vezels
onmiddellijk opspannen (korte termijn effect).

De huid zal door de behandeling niet alleen worden verstevigd. Door het opspannende effect zullen tevens fijne lijntjes verdwijnen en worden oppervlakkige rimpels zachter en minder diep.

Waar moet u rekening mee houden

Het is van belang dat u enkele weken voor en na de behandeling de zon of zonnebank mijdt of een sunblock gebruikt met zowel UVA als UVB bescherming.

Ook mag u geen gebruik maken van foto-sensitieve medicatie. Hiermee voorkomt u een overreactie van de huid. Ter verbetering van de vochtgraad van uw huid adviseren wij om een aantal dagen voorafgaand en een aantal dagen na de behandeling, extra water te drinken.

Een juiste vochtgraad werkt namelijk in het voordeel van de behandeling.

Hoeveel behandelingen

Het aantal behandelingen hangt af van de persoonlijke reactie en de mate van verslapping/veroudering. Het gemiddelde aantal benodigde behandelingen bedraagt drie tot vijf, met een interval van drie tot vier weken. We adviseren u twee keer per jaar een onderhoudsbehandeling af te spreken. Het natuurlijke verouderingsproces gaat immers ook gewoon door.

Nu al vanaf € 79,-

Elos Skin Tightening behandeling

Vergoedingen

De Elos Skin Tightening behandeling komt niet in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Raadpleeg hiervoor uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar. MediDerm is erkend door alle zorgverzekeraars. 

Bekijk onze kostenoverzicht

Disclaimer: Resultaten kunnen verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.