Afspraak maken
MediDerm

Behandelafspraak

Bij MediDerm kunt u voor de meeste aandoeningen direct terecht voor een behandeling van uw huidprobleem. Voorafgaand aan de behandeling neemt de huidtherapeut de tijd om alle benodigde informatie met u door te nemen. Een aparte afspraak voor de intake is hierdoor niet meer nodig. Dat is wel zo handig, u bespaart tijd en bent sneller geholpen.

Wilt u liever eerst een informatiegesprek met een huidtherapeut? Plan dan een telefonisch consult of informatiegesprek in de praktijk.

Maak een afspraak
intake mediderm 3

Telefonisch consult

Als u meer informatie wilt of twijfelt over uw huidprobleem en wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u een afspraak plannen voor een telefonische consult met een huidtherapeut. In dit consult zal de huidtherapeut uw vragen beantwoorden en een behandeladvies geven, toegespitst op uw situatie. Een telefonisch consult is kosteloos en vrijblijvend.

Telefonisch consult

Huidadvies gesprek

Wilt u de conditie van uw huid verbeteren en bent op zoek naar een professioneel en objectief advies, dan kunt u een afspraak maken voor een huidadvies gesprek. Tijdens deze afspraak zal een ervaren en deskundige huidtherapeut uw huid zorgvuldig beoordelen en een behandel- en/of productadvies geven. Voor deze afspraak wordt 30 minuten ingepland en de kosten bedragen 29,50.

Huidadvies gesprek

Waar vindt u een MediDerm praktijk?

Wij zijn gevestigd in gezondheidscentra in Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Ede, Bennekom en Veenendaal. Voor al onze locaties geldt dat u gratis kunt parkeren op eigen terrein of in de directe omgeving. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed.

Meer informatie over de verschillende locaties kunt u vinden door op de onderstaande link te klikken

Meer informatie