Afspraak maken MediDerm - MediDerm

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak voor een behandeling, een telefonisch consult of een huidadvies gesprek zijn wij maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur op telefoonnummer: 085 065 4894 of via WhatsApp 06-33770064

Maak nu online een afspraak

Voor vragen kunt u ook het onderstaand contactformulier invullen, wij nemen dan dezelfde dag nog contact met u op.

Behandelafspraak

Bij MediDerm kunt u voor de meeste aandoeningen direct terecht voor een behandeling van uw huidprobleem. Voorafgaand aan de behandeling neemt de huidtherapeut de tijd om alle benodigde informatie met u door te nemen. Een aparte afspraak voor de intake is hierdoor niet meer nodig. Dat is wel zo handig, u bespaart tijd en bent sneller geholpen.

Telefonisch consult

Als u meer informatie wilt of twijfelt over uw huidprobleem en wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u een afspraak plannen voor een telefonische consult met een huidtherapeut. In dit consult zal de huidtherapeut uw vragen beantwoorden en een behandeladvies geven, toegespitst op uw situatie. Een telefonisch consult is kosteloos en vrijblijvend.

Huidadvies gesprek

Wilt u de conditie van uw huid verbeteren en bent op zoek naar een professioneel en objectief advies, dan kunt u een afspraak maken voor een huidadvies gesprek. Tijdens deze afspraak zal een ervaren en deskundige huidtherapeut uw huid zorgvuldig beoordelen en een behandel- en/of productadvies geven. Voor deze afspraak wordt 30 minuten ingepland en de kosten bedragen 29,50.

Contact & Afspraak

  Een vraag stellenBel mij terug

  Waarderingen

  9.4

  MediDerm is 904 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

  Waar vindt u een praktijk ?

  Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:
  Amsterdam, ArnhemNijmegen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Veenendaal, Bennekom en Ede.

  Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Onze vestigingen


  Disclaimer: Resultaten kunnen verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.