Online Afspraak Maken
MediDerm

 

Plan uw intake online

U kunt hiernaast eenvoudig en direct een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek bij een vestiging naar keuze.

Na het invoeren van uw persoonlijke gegevens en email adres, maakt u in een volgend scherm een keuze voor een vestiging, bijvoorbeeld Utrecht. Daarna kiest u de betreffende intake, bijvoorbeeld intake kalknagels. Nadat u op voltooien heeft gedrukt staat uw afspraak definitief gepland en ontvangt u automatisch een bericht via de mail met de bevestiging van uw afspraak.

Indien de voorgestelde datum niet schikt of te ver vooruit staat gepland, kunt u altijd telefonisch contact opnemen voor het plannen van een afspraak op andere datum of ander tijdstip.

Heeft u een vraag of wilt u een ander soort afspraak maken klik dan  hier . U vindt hier de verschillende contact mogelijkheden.

MediDerm Praktijken 

Onze praktijken zijn gevestigd in verschillende gezondheidscentra in Gelderland en Utrecht. Voor al onze locaties geldt dat u gratis kunt parkeren op eigen terrein of in de directe omgeving. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend.

Meer informatie over de verschillende locaties kunt u lezen door een keuze te maken uit een van de plaatsen hieronder.

Gevel gezondheidscentrum Vondelplein Amersfoort

MediDerm Amersfoort

Meer informatie >
Praktijk MediDerm Arnhem

MediDerm Arnhem

Meer informatie >
Zorgpunt Bennekom

MediDerm Bennekom

Meer informatie >
Praktijk MediDerm Nijmegen

MediDerm Nijmegen

Meer informatie >

MediDerm Utrecht

Meer informatie >
MediDerm praktijk Veenendaal 3

MediDerm Veenendaal

Meer informatie >