Over MediDerm - MediDerm

Over MediDerm

MediDerm is een kliniek voor huidtherapie en laserbehandelingen, gevestigd in negen gezondheidscentra centraal in het land. Bij onze huidtherapeuten kunt u terecht voor uiteenlopende huidproblemen en cosmetische huidzorg.

Wij onderscheiden ons door het gebruik van de nieuwste technieken en een uniek aanbod aan laserbehandelingen. Natuurlijk staan kwaliteit en veiligheid daarbij voorop. Daarbij beschikken we over een ruime ervaring, al meer dan 17 jaar behandelen dagelijks uiteenlopende huidproblemen in onze praktijken.

Door de lage drempel en ontspannen sfeer zult u zich snel bij MediDerm op uw gemak voelen.

Vergoedingen

Veel therapieën komen in aanmerking voor een vergoeding. Bij chronische lymfoedeem en chronische littekens is een verwijzing van uw huisarts nodig. 

U moet wel rekening houden met het eigen risico. Overbeharing, acne, oedeem en littekens worden eventueel vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Zorgverzekeraars hanteren hierbij verschillende tarieven. Raadpleeg hiervoor uw verzekeringspolis of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

MediDerm heeft zorgovereenkomsten met vrijwel alle zorgverzekeraars . De financiële afwikkeling kan in sommige gevallen rechtstreeks, zodat u de facturen niet zelf hoeft voor te schieten.

Wat doet een huidtherapeut?

Een huidtherapeut behandeld de zieke of beschadigde huid en is dé deskundige op het gebied van paramedische en cosmetische huidzorg. Hiervoor heeft zij de vierjarige HBO voltijds studie huidtherapie afgerond.

Om de kwaliteit te waarborgen en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen worden daarnaast regelmatig bijscholing gevolgd. Alle huidtherapeuten bij MediDerm zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Waarderingen

9.4

MediDerm is 888 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:
Amsterdam, ArnhemNijmegen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Veenendaal, Bennekom en Ede.

Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Onze vestigingen

Disclaimer: Resultaten kunnen verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.