Vrijblijvend Consult
MediDerm

Huidadvies en intakegesprek

In een persoonlijk gesprek met een huidtherapeut ontvangt u alle benodigde informatie, toegespitst op uw situatie. Met een advies op maat weet u dan precies waar u aan toe bent.

Gedurende een huidadvies gesprek word uw huid zorgvuldig beoordeeld en de mogelijkheden voor huidverbetering besproken. De kosten voor deskundig huidadvies zijn 29,50. Indien u start met een behandeling is het huidadvies kosteloos!

Het intakegesprek voor de behandeling van ongewenste haargroei, kalknagels, cellulite of tatoeages zijn kosteloos.

Contact
intake mediderm 3

Online uw intake plannen ?

Voor bepaalde behandelingen kunt u ook eenvoudig online een afspraak maken voor intakegesprek bij een vestiging naar keuze.

Na het invoeren van uw persoonlijke gegevens en uw email adres kunt u een keuze maken voor een vestiging en de betreffende intake. Nadat u op voltooien heeft geklikt staat uw afspraak definitief gepland. U ontvangt daarna automatisch een bevestiging van uw afspraak.

Plan uw intake online

Waar vindt u een MediDerm praktijk?

Wij zijn gevestigd in gezondheidscentra in Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Amersfoort, Bennekom en Veenendaal. Voor al onze locaties geldt dat u gratis kunt parkeren op eigen terrein of in de directe omgeving. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed.

Meer informatie over de verschillende locaties kunt u vinden door op de onderstaande link te klikken

Meer informatie