Fibromen (steelwratjes) Huidtherapie - MediDerm Leidsche Rijn

Fibromen (steelwratjes)

Fibromen zijn veel voorkomende goedaardige huidgezwelletjes, beter bekend onder de termen 'wild vlees' of 'steelwratjes'.

Fibromen komen voornamelijk bij volwassenen voor en ontstaan vaak onder de oksels, in de nek en rondom de ogen. Er is geen duidelijk aanwijsbare reden voor het ontstaan.

Wel is er een relatie met overgewicht en hormonen (ontstaan vooral na de menopauze).

huidtherapie coaguleren
huidtherapie coaguleren 2

Behandeling

Fibromen gaan niet vanzelf weg. Bij sommige mensen kunnen in de loop der jaren meerdere fibromen op de huid ontstaan. Er bestaat geen medische reden om fibromen te verwijderen.

Indien ze cosmetische bezwaren geven kunt u ze snel en pijnloos laten verwijderen bij MediDerm . De huidtherapeut kan uw fibromen snel, veilig en pijnloos verwijderen met elektro coagulatie. Bij deze behandeling worden de huidoneffenheden met een heet dun naaldje of met een Zapper verwijderd. Er kan een klein korstje ontstaan dat na enkele dagen vanzelf afvalt.

Het is een kleine en niet pijnlijke ingreep.

Tot 5 fibromen € 69,-

Geen verwijzing nodig

Voor de behandeling van fibromen heeft u geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig, tenzij uw zorgverzekeraar daarom vraagt.

Raadpleeg voor eventuele vergoeding uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar. MediDerm is erkend door alle zorgverzekeraars.

Naar prijslijst

Waarderingen

9.4

MediDerm is 861 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:
Amsterdam, ArnhemNijmegen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Veenendaal, Bennekom en Ede.

Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Onze vestigingen

Disclaimer: Resultaten verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en aard van de indicatie en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.