Algemene Informatie Huidverbetering MediDerm - MediDerm Leidsche Rijn

Huidverbetering

Ons uiterlijk is belangrijk en we willen er graag goed en jong uit blijven zien? Voor veel mensen is het ook maatschappelijk van belang om er goed en vitaal uit te zien.

We stellen steeds meer eisen aan ons uiterlijk maar erfelijke factoren en onze leefstijl laten na verloop van tijd toch hun sporen na. Al vanaf het vijfentwintigste levensjaar beginnen de gevolgen van het verouderingsproces zichtbaar te worden.

Bij MediDerm  helpen we graag om uw huid weer in goede conditie krijgen en te houden.

MediDerm  biedt u verschillende mogelijkheden voor huidverbetering

Op het gebied van huidverbetering beschikken we bij MediDerm over de nieuwste hoogwaardige behandeltechnieken. Hierdoor kunnen we snel en doelgericht uitstekende resultaten bereiken.
De behandelingen voor huidverbetering worden uitgevoerd door gespecialiseerde huidtherapeuten en zijn toegespitst op uw persoonlijke wensen.

eMatrix

De unieke  behandeling die uw huid aanzienlijk verbetert met slechts een korte herstelperiode.

Meer Informatie

Fractional co2 laser

Candela Co2RE laser wordt ingezet bij huidvernieuwing tot in de diepste niveaus.

Meer Informatie

FotoFacial RF

Verhelpt effectief verkleuringen op uw huid die ontstaan onder invloed van leeftijd en zonlicht

Meer Informatie

Pigmentvlekken

Snel en veilig verwijderen van pigmentvlekken met onze laserbehandelingen.

Meer Informatie

Couperose

Hoe komt u af van de zichtbare fijne rode lijntjes die meestal voorkomen op de wangen en op de neus.

Meer Informatie

Verouderingsproces van de huid

Bij het verouderingsproces van de huid is het verlies van collageen is een belangrijke factor omdat de huid daardoor slapper wordt en minder stevig aanvoelt. De contouren van het gezicht worden minder strak, de huid kan vaal en dof worden en er ontstaan meer vlekjes, adertjes en droge plekken.

Om uw huid in goede conditie te houden en beschadiging te voorkomen adviseren wij om zonlicht (UVA en UVB straling) zoveel mogelijk te mijden of een beschermende sunblock te gebruiken. Bepaalde voedingsmiddelen zoals koffie, alcohol en pittige kruiden kunnen ook een negatieve invloed hebben op uw huid. Neem deze voedingsmiddelen met mate.

Ablatieve versus niet ablatieve behandeling

Bij ablatieve huidverbetering wordt met een laserbehandeling huidweefsel weggenomen. De behandeling is intensief en herstel duurt wat langer. Echter, daarvoor zijn de resultaten zeer goed. Een zichtbaar verjongde en strakkere huid met duidelijk minder onregelmatigheden en verkleuringen.

Niet ablatief wil zeggen dat er geen huidweefsel wordt weggenomen. De huid blijft volledig intact. Er wordt gebruik gemaakt van bijvoorbeeld Elos technologie voor verschillende vormen van huidverbetering. Energie wordt direct naar het collageen geleid om huidverslapping en rimpels te bestrijden en de huidtextuur te verbeteren.

Waarderingen

9.4

MediDerm is 861 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:
Amsterdam, ArnhemNijmegen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Veenendaal, Bennekom en Ede.

Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Onze vestigingen

 

Disclaimer: Resultaten verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en aard van de indicatie en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.