Tattoo laseren kosten

Behandelingen - MediDerm

Tattoo Verwijderen

Nu vanaf €90,-  

Aan de hand van het formaat van uw tattoo wordt er een prijs per behandeling afgesproken. Het maakt daarbij niet uit op welke locatie de tattoo is geplaatst of dat de tattoo uit meerdere kleuren is opgebouwd. Naar prijslijst

Tattoo laseren kosten

Het verwijderen van een tattoo wordt niet beschouwd als een medische ingreep, maar als een esthetisch-cosmetische ingreep. Dit is ook de reden waarom u de kosten vaak zelf moet dragen. Dit heeft er ook toe geleid dat ook cosmetische studio's (of tatoeëerders) lasers en andere methoden kunnen gebruiken voor het verwijderen van tattoos. Het is daarom belangrijk om vooraf goed advies in te winnen. Dit geldt vooral voor de beoogde verwerkingstijd, wat een merkbaar effect heeft op de prijs.
Helaas zijn de kosten niet uniform, omdat veel factoren een belangrijke rol spelen. Allereerst kan wel worden gezegd dat het verwijderen van een impopulaire teint aanzienlijk duurder is dan het prikken ervan.U dient minimaal tien keer de vorige tattoo-prijs als bedrag te berekenen. Wat de tattoo laseren kosten zijn, is onder meer afhankelijk van:
 • Hoe groot is de tattoo?
 • Hoeveel kleuren zijn er gebruikt?
 • Wanneer is de tattoo gezet of hoe oud is het?
Het verwijderen van een tattoo met een laser kan erg duur zijn. Elke sessie kost tussen de 80 en 500 euro. Dit betekent dat de kosten van een kleine tattoo (die bijvoorbeeld ooit door een onervaren tatoeëerder zijn gezet voor 50 euro) kunnen oplopen tot 1.000 euro.

Kosten tattoo laseren

De fundamentele vraag is: hoeveel kost het om een tattoo met een laser te verwijderen? Elk medisch centrum heeft andere prijzen. Maar weet dat u tijdens het vooronderzoek bij een van onze deskundige artsen al voor aanvang van de behandelsessies de volledige kosten van het verwijderen van een tattoo kunt weten. Wij geven onze klanten de mogelijkheid om te weten hoeveel ze in totaal zullen uitgeven, voordat ze zelfs maar met de sessies beginnen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan als het verwijderen van de tattoo achter de rug is!

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Nijmegen
 • Utrecht
 • Amersfoort
 • Hilversum
 • Veenendaal
 • Bennekom
 • Ede
Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze vestigingen

Effectieve laser voor elke kleur

Met de Q-Plus C laser van Quanta beschikt MediDerm  over één van de meest krachtige en meest veelzijdige laser die er is. Deze laser geldt al jaren als de gouden standaard voor het veilig en effectief verwijderen van tatoeages. De Q-Plus C laser werkt met 3 verschillende golflengtes; 1064nm (Nd:YAG), 532nm (KTP) en 694nm (Ruby) waarmee vrijwel alle kleuren inkt kunnen worden behandeld.

Waarderingen

9.4

MediDerm is 861 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

MediDerm natuurlijk!

Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen, afhankelijk van onder andere leeftijd van de tatoeage, huidtype en soort inkt en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.