Tattoo laseren

Behandelingen - MediDerm

Tattoo Verwijderen

Nu vanaf €90,-

Aan de hand van het formaat van uw tattoo wordt er een prijs per behandeling afgesproken. Het maakt daarbij niet uit op welke locatie de tattoo is geplaatst of dat de tattoo uit meerdere kleuren is opgebouwd. Naar prijslijst

Tattoo laseren

Voor het verwijderen van een tattoo, is de laser momenteel de beste optie. Door een tattoo te laseren, heeft u de meeste kans dat de beeltenis geheel verdwijnt. Uiteraard zijn er wel enkele factoren die het succes bepalen van een tattoo laten laseren. Bijvoorbeeld het type laser dat gebruikt wordt en de gesteldheid van de tattoo. Welk laserapparaat er gebruikt wordt bij een tattoo laseren, is van groot belang bij het uiteindelijke resultaat. Er zijn een drietal soorten lasers die veel gebruikt worden/werden voor het laseren van een tattoo

CO2-laser

Dit is een van de eerste laser die werd ingezet voor het laseren van tattoos. Dit model wordt nagenoeg niet meer voor tattooverwijdering gebruikt. Hiervoor zijn er te veel problemen met de laser en er zijn tevens modernere lasers op de markt die zonder problemen gebruikt kunnen worden. Zo kon de CO2-laser niet al het pigment volledig verwijderen, waardoor er kans was op het ontstaan van littekens.

Q-Switched

Deze laser is momenteel de standaard als het gaat om lasers die tattoos kunnen verwijderen. Enkele bekende modellen van de Q-Switched laser zijn de Alexandrite, Nd-Yag en KTP. Met deze laser wordt de tattoo verwijderd vanuit de diepere lagen van de huid. De opperhuid zal hierdoor niet verbranden. Ook is het mogelijk om lastige kleuren met de Q-Switched laser te verwijderen en is er nagenoeg geen kans op het ontstaan van littekens.

Picosecond laser

De Q-switched laser werkt al heel goed door pigmenten te vermorzelen in kleine stukjes, maar met de picosecond laser gaat dit nog beter. De deeltjes pigment worden met de picosecond laser nog kleiner en kunnen hierdoor gemakkelijker het lichaam verlaten. Ook zal de huid veel sneller herstellen van een laserbehandeling met de picosecond laser. Natuurlijk moeten ook de nadelen verteld worden. Het gebruik van deze laser is veel duurder. Ook al heb je minder behandelsessies nodig, de kosten kunnen als nog veel hoger zijn dan bij andere soorten lasers.

Tattoo laten laseren: factoren die het succes beïnvloeden

Of een tattoo laten laseren succesvol is, is van veel factoren afhankelijk. De belangrijkste factoren zijn afhankelijk van de tattoo zelf. Hoe groot is de tattoo? Welke kleuren inkt zijn er gebruikt? Hoe diep in de huid zitten de pigmenten en hoe lang zit de tattoo er al? Ook kan de huidskleur en de staat van de huid een rol spelen of een tattoo laten laseren succesvol is. Wilt u meer weten over het laten verwijderen van een tattoo door middel van laser? Neem dan gerust contact met MediDerm op. Wij vertellen u graag alles over onze methodes.

Laseren tattoo: welke kleuren?

Niet alle kleuren kunnen door het gebruik van de laser worden verwijderd. Met de Q-Switched laser is het mogelijk om meerdere kleuren tegelijk te laten verwijderen. Bovendien moeten cosmetische tattoo’s (wenkbrauwen, lippen, tepelhof, camouflage van littekens) met een roze-bruin-oranje kleur met grote voorzichtigheid worden behandeld. Hierbij worden tests op kleine gebieden uitgevoerd alvorens de volledige behandeling kan starten. De meeste pigmenten voor dit soort tattoos bevatten zink en titaniumoxide en als ze worden behandeld met de Q-Switched laser kunnen ze onomkeerbaar zwart worden.

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:
  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Nijmegen
  • Utrecht
  • Amersfoort
  • Hilversum
  • Veenendaal
  • Bennekom
  • Ede
Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze vestigingen

Effectieve laser voor elke kleur

Met de Q-Plus C laser van Quanta beschikt MediDerm  over één van de meest krachtige en meest veelzijdige laser die er is. Deze laser geldt al jaren als de gouden standaard voor het veilig en effectief verwijderen van tatoeages. De Q-Plus C laser werkt met 3 verschillende golflengtes; 1064nm (Nd:YAG), 532nm (KTP) en 694nm (Ruby) waarmee vrijwel alle kleuren inkt kunnen worden behandeld.

Waarderingen

9.4

MediDerm is 904 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.
Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen, afhankelijk van onder andere leeftijd van de tatoeage, huidtype en soort inkt en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.