Tattoo verwijderen kosten

Behandelingen - MediDerm

Tattoo Verwijderen

Nu vanaf €90,-  

Aan de hand van het formaat van uw tattoo wordt er een prijs per behandeling afgesproken. Het maakt daarbij niet uit op welke locatie de tattoo is geplaatst of dat de tattoo uit meerdere kleuren is opgebouwd.

Naar prijslijst

Tattoo verwijderen kosten

Mode en trends gaan voorbij, tattoos blijven.. soms ongewenst. Het verwijderen van een tattoo kan echter relatief gemakkelijk met onze tatoeageverwijderingslaser. Lees meer over zowel de techniek als de kosten van een tattoo verwijderen.

Mode en trends gaan voorbij, tattoos blijven.. soms ongewenst. Het verwijderen van een tattoo kan echter relatief gemakkelijk met onze tatoeageverwijderingslaser. Lees meer over zowel de techniek als de kosten van een tattoo verwijderen.

Steeds vaker wordt er op zoek gegaan naar een oplossing voor het verwijderen van tattoos. MediDerm beschikt over de Q-Plus C laser van Quanta. Dit is één van de krachtigste en meest veelzijdige lasers op de markt. De Quanta Q-Plus C laser wordt beschouwd als de gouden standaard voor het veilig en effectief verwijderen van tattoos met een bijzonder goed cosmetisch resultaat. Deze laser zorgt ervoor dat pigmenten worden afgebroken tot kleine deeltjes. Vervolgens worden deze kleine deeltjes verwijderd uit de huid. Doorgaans zijn er zes tot acht sessies nodig. Het precieze aantal sessies is afhankelijk van onder meer de hoeveelheid pigment, de diepte van de pigmenten en het type inkt. Sommige kleuren (zoals zwart en rood) gaan gemakkelijker weg, terwijl andere kleuren (zoals groen) meerdere sessies vereisen. Al deze factoren zijn van invloed op de tattoo verwijderen kosten.

Tattoo laten verwijderen kosten

Aangezien het om een vrij duur laserapparaat gaat, kunnen de tattoo verwijderen kosten iets hoger uitvallen. Daarentegen bent u er in ieder geval wel zeker van dat alle kleuren van uw tattoo na verloop van tijd niet meer zichtbaar zijn. Een laserbehandeling om een tattoo te verwijderen is niet altijd pijnloos.

Vaak gebruiken we een verdovende crème om de pijn te verminderen. Ook is het soms mogelijk om voor het verwijderen van grote tattoos een mengsel van lachgas en zuurstof te gebruiken voor het verminderen van de pijn.

Kosten tattoo verwijderen

Aan het einde van de sessie verdwijnt de tattoo voor een paar minuten. Vervolgens verschijnt het weer om in de loop van de weken daaropvolgend geleidelijk te vervagen.

De volgende dag vormen zich kleine korstjes, die één tot twee weken blijven en met genezende crèmes worden behandeld. Totale screening is essentieel voor de periode van een maand. Cosmetische tattoos, zoals zogenaamde permanente make-up die is aangebracht op basis van ijzeroxide, kunnen heel goed worden behandeld.

De prijs van de lasersessie is afhankelijk van de kleur en grootte van de tattoo. Tijdens het eerste consult maken we een passende offerte.

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:

  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Nijmegen
  • Utrecht
  • Amersfoort
  • Hilversum
  • Veenendaal
  • Bennekom
  • Ede

Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Onze vestigingen

Effectieve laser voor elke kleur

Met de Q-Plus C laser van Quanta beschikt MediDerm  over één van de meest krachtige en meest veelzijdige laser die er is.

Deze laser geldt al jaren als de gouden standaard voor het veilig en effectief verwijderen van tattoos.

De Q-Plus C laser werkt met 3 verschillende golflengtes; 1064nm (Nd:YAG), 532nm (KTP) en 694nm (Ruby) waarmee vrijwel alle kleuren inkt kunnen worden behandeld.

Waarderingen

9.4

MediDerm is 904 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen, afhankelijk van onder andere leeftijd van de tatoeage, huidtype en soort inkt en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.