Tattoo verwijderen

Behandelingen - MediDerm

Tattoo Verwijderen

Nu vanaf €90,-  

Aan de hand van het formaat van uw tattoo wordt er een prijs per behandeling afgesproken. Het maakt daarbij niet uit op welke locatie de tattoo is geplaatst of dat de tattoo uit meerdere kleuren is opgebouwd. Naar prijslijst

Een tattoo verwijderen

Iedereen die een tattoo wil, moet daar goed over nadenken. Later berouw hebben, kan pijn veroorzaken en kostbaar zijn. Voordat u een tattoo verwijdert, moet u goed geïnformeerd zijn over de risico's en de kans op succes. Een tattoo laten verwijderen, hoe gaat dat? Een laser is de meest voorkomende (en ook de meest effectieve methode) om tattoos te verwijderen. Zogenaamde picoseconde lasers worden als efficiënt beschouwd. Het laserlicht breekt de kleurpigmenten op de huid af in afzonderlijke kleine deeltjes. Omdat de kleurpigmenten van professioneel gemaakte tattoo de middelste laag van de huid binnendringen, wordt de bovenste laag niet aangeraakt. De kans op littekens is hierbij kleiner dan bij methoden zoals scalpelverwijdering van de huid of warmtebehandeling. Donkere pigmentkleuren zijn doorgaans gemakkelijker te verwijderen dan lichte tinten. Ook de samenstelling van de kleur is bepalend.

Proces bij verwijderen tattoo

Het verwijderen van een tattoo vereist meerdere sessies met een paar weken rust ertussen. Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van de grootte, de kwaliteit en de kleur van de tattoo. Voor verwijdering zijn (in de regel) zes tot vijftien sessies nodig. Het exacte aantal is nooit helemaal voorspelbaar. De hele behandeling kan een jaar of soms zelfs langer duren. Net als bij de tattoo-naald, zijn lasergerelateerde pijnen afhankelijk van het te behandelen gebied en iemands perceptie van pijn. Er bestaat een risico op littekenvorming, verandering van de behandelde huid en allergische reacties. Bij een professionele behandeling met high-performance lasers is het risico echter klein.

Eventuele risico's

Problematischer zijn de risicovolle stoffen die in de kleuren van tattoos kunnen zitten en in het lichaam worden afgezet. Kies liever niet voor warmtebehandelingen, zuren of dermabrasie. Er is namelijk een risico op littekens en huidletsels. Laat uw tattoo alleen verwijderen door een gekwalificeerde professional. Wij hebben uitstekend presterende lasers waardoor het risico op eventuele bijwerkingen wordt verkleind. Het is trouwens beter om de behandeling te vermijden tijdens het hete of zeer zonnige seizoen. De pas behandelde huid mag namelijk niet langdurig aan de zon blootgesteld worden.

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:
  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Nijmegen
  • Utrecht
  • Amersfoort
  • Hilversum
  • Veenendaal
  • Bennekom
  • Ede
Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze vestigingen

Effectieve laser voor elke kleur

Met de Q-Plus C laser van Quanta beschikt MediDerm  over één van de meest krachtige en meest veelzijdige laser die er is. Deze laser geldt al jaren als de gouden standaard voor het veilig en effectief verwijderen van tatoeages. De Q-Plus C laser werkt met 3 verschillende golflengtes; 1064nm (Nd:YAG), 532nm (KTP) en 694nm (Ruby) waarmee vrijwel alle kleuren inkt kunnen worden behandeld.

Waarderingen

9.4

MediDerm is 888 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

MediDerm natuurlijk!

Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen, afhankelijk van onder andere leeftijd van de tatoeage, huidtype en soort inkt en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.