Tattoo weglaseren

Behandelingen - MediDerm

Tattoo Verwijderen

Nu vanaf €90,- 

Aan de hand van het formaat van uw tattoo wordt er een prijs per behandeling afgesproken. Het maakt daarbij niet uit op welke locatie de tattoo is geplaatst of dat de tattoo uit meerdere kleuren is opgebouwd. Naar prijslijst

Tattoo laten weglaseren

Tattoos worden tegenwoordig veel gemakkelijker door de samenleving geaccepteerd dan vroeger. Ze worden vaak als modieus en sexy beschouwd. Toch moeten degenen die een tattoo willen daar nog steeds twee keer over nadenken. Spijt van een tattoo kan namelijk pijnlijk en kostbaar zijn. Gelukkig is een tattoo weglaseren nu een betaalbaar alternatief.
Uw tattoo weglaseren is de meest voorkomende en succesvolle methodes voor het verwijderen van tattoos. MediDerm beschikt met de Q-Plus C laser over één van de krachtigste en meest veelzijdige lasers die bestaan. Het laserlicht breekt de kleurpigmenten in de huid af in kleine fragmenten. Doordat de kleurpigmenten van een professionele tattoo zich in de lederhuid bevinden, beschadigt de laser de zichtbare opperhuid niet. De kans op littekenvorming is daardoor lager dan bij het gebruik van andere methoden, zoals een behandeling met warmte.

Kansen op succes bij weglaseren tattoo

Meestal zijn donkere kleuren gemakkelijker te verwijderen dan lichte tinten. Ook de samenstelling van de kleur is een bepalende factor. Soms is de samenstelling van de kleuren niet duidelijk. Dit maakt de behandeling des te moeilijker en er kunnen sporen van de tattoo achterblijven. Het verwijderen van een tattoo vereist meerdere sessies met een tussenpoos van enkele weken. Het aantal hangt af van de grootte, de kwaliteit en de kleuren van de tattoo. In principe zijn er tussen de zes en vijftien sessies nodig om een tattoo te verwijderen. Het precieze aantal behandelingen is moeilijk te voorspellen en is per tattoo verschillend.

Is een tattoo weglaseren pijnlijk?

Net als bij het tatoeëren, hangt de laserpijn af van waar uw tattoo zich op het lichaam bevindt en van uw eigen gevoeligheid voor pijn. Er bestaat een risico op littekenvorming, huidveranderingen en allergische reacties. Dit risico is minimaal tijdens een professionele behandeling met effectieve lasers. In geen geval mag een behandeling met hitte, zuren of schuren van de huid worden toegepast. Anders loopt u het risico om littekens en beschadiging van het huidweefsel te krijgen. Bij MediDerm bent u ervan verzekerd dat u uw tattoo veilig en zonder bijwerkingen laat verwijderen door deskundigen die daarvoor zijn opgeleid.

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:
  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Nijmegen
  • Utrecht
  • Amersfoort
  • Hilversum
  • Veenendaal
  • Bennekom
  • Ede
Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze vestigingen

Effectieve laser voor elke kleur

Met de Q-Plus C laser van Quanta beschikt MediDerm  over één van de meest krachtige en meest veelzijdige laser die er is. Deze laser geldt al jaren als de gouden standaard voor het veilig en effectief verwijderen van tatoeages. De Q-Plus C laser werkt met 3 verschillende golflengtes; 1064nm (Nd:YAG), 532nm (KTP) en 694nm (Ruby) waarmee vrijwel alle kleuren inkt kunnen worden behandeld.

Waarderingen

9.4

MediDerm is 888 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

MediDerm natuurlijk!

Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen, afhankelijk van onder andere leeftijd van de tatoeage, huidtype en soort inkt en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.