ELOS Ontharen Definitief Ontharen - MediDerm Utrecht

Elos Ontharen

Voor veel mensen die last hebben van overbeharing is een behandeling met de alexandrite laser het meest effectief. Maar ook mensen die niet met een laser behandeld kunnen worden, bijvoorbeeld donkere huidtype 5 en 6 of mensen met lichtere haren willen we een goede behandeling bieden.

De Elos behandeling is hiervoor dé oplossing. Dat weten we uit onze jarenlange ervaring met deze behandeling. In 2002 was MediDerm één van de eerste praktijken in ons land waar het toen nieuwe Elos ontharen werd aangeboden.

Veilig voor elke huidkleur

Elos is een behandeltechniek die geschikt is voor donkere huidtypen. Dit is mogelijk omdat bij Elos ontharen gebruik gemaakt wordt van twee energievormen; een bi-polaire hoogfrequente stroom (RF energie) in combinatie met IPL of een krachtige diode laser.

Door de toepassing van RF energie is de Elos methode nauwelijks afhankelijk van de aanwezigheid van pigment in het haar. Lichtere haarkleuren zijn hierdoor goed met de Elos methode te behandelen. Tevens is door het gebruik van RF energie veel minder lichtenergie noodzakelijk (slechts 60%) aangezien het uitsluitend dient om de haarfollikel voor te verwarmen. Door het geringe gebruik van lichtenergie is de Elos methode zeer geschikt voor donkere huidtypen.

De Elos behandeling kan worden uitgevoerd op vrijwel elk deel van het lichaam. In de regel zijn bij een lichte haarkleur of een donkere huidkleur meer behandelingen nodig.

Video Werking Elos Ontharen

Zo gaat een Elos behandeling

Voor de Elos behandeling wordt een geleidende gel op de huid aangebracht. De huidtherapeut plaatst vervolgens de prisma van het handstuk op de huid en behandelt puls voor puls het gehele doelgebied.

Een behandelpuls duurt slechts een fractie van een seconde. Per puls worden honderden haarfollikels tegelijk uitgeschakeld. Een behandeling duurt niet lang en ook grote oppervlakten zijn snel te behandelen.

Bij MediDerm beschikken we over speciale apparatuur die de huid. Dit vergroot het comfort en draagt bij aan een goed resultaat. Na de behaneling kunt u uw dagelijkse bezigheden gewoon voortzetten.

Elos met IPL of diode laser

Er zijn verschillende Elos behandelsystemen waarbij RF energie wordt gecombineerd met IPL (680 - 980nm) of met een krachtige diode laser
(810nm).

Bij MediDerm beschikken we met de Syneron eMax, eLight en eLaser over alle Elos apparatuur en kan voor elke situatie de meest geschikte behandeling aanbieden. Elk systeem heeft zijn specifieke eigenschappen. Het juiste Elos systeem en instellingen zijn van belang voor een optimaal resultaat.

Meer definitief ontharen

Kies ook voor kwaliteit en zekerheid

  • Ruim 18 jaar dé specialist in Elos ontharen
  • 9.3 uit meer dan 1000 waarderingen bij ZorgkaartNederland
  • Behandeling door ervaren huidtherapeuten
  • Persoonlijke aandacht en deskundig advies
  • Verschillende behandelmethoden
  • De nieuwste lasers
  • Behandeling in professionele medische omgeving
  • U kunt snel terecht, geen lange wachttijden
  • Wij staan garant voor een optimaal resultaat

Elos ontharen

Vanaf €45,-

Aantrekkelijke tarieven

Behandeling met de Elos methode kan al vanaf €45,- per behandeling. Profiteer van extra voordeel en maak gebruik van onze aantrekkelijke acties.

Naar ACTIES

Wat vergoed uw Zorgverzekeraar

Bij de meeste zorgverzekeraars komt definitief ontharen in aanmerking voor vergoeding vanuit het aanvullende pakket. Er is in principe geen vergoeding vanuit de basisverzekering

MediDerm is erkend door alle zorgverzekeraars.

Klik op de onderstaande link voor alle vergoedingen per zorgverzekeraar.

Naar ACTIES

Gratis Elos ontharen oksels bij bikinilijn!

Bij laser ontharen van uw bikinilijn mag u deze zomer helemaal gratis ook uw oksels laten ontharen. De actie geldt voor de hele kuur als u deze ineens of in twee keer betaald.

Naar ACTIES

Combinatie-voordeel Elos ontharen

Wanneer u bij een afspraak meerdere gebieden laat ontharen ontvangt u 10% korting op het totaalbedrag. Alle combinaties zijn mogelijk. 

Naar Prijslijst

Profiteer van 20% korting bij laser ontharen

Waneer u een behandelkuur van zes behandelingen ineens of in twee termijnen betaald ontvangt u 20% korting op het totaal bedrag van de kuur. De korting geldt ook voor aparte behandelingen na de kuur.

Naar Prijslijst

Cliënt waarderingen

MediDerm is 861 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

9.4

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in: ArnhemNijmegen, Utrecht, Amersfoort,
Hilversum, Veenendaal, Bennekom en Ede.

Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Onze vestigingen

Laseren door arts en huidtherapeut

De regering heeft in 2017 voorgesteld om van laser behandelingen een voorbehouden handeling te maken voor uitsluitend artsen en huidtherapeuten. Dat betekend dat alleen huidtherapeuten en artsen laserbehandelingen nog mogen uitvoeren. De minister heeft hiervoor een wijziging bij de Wet BIG ingediend. Zeer waarschijnlijk zal deze wet binnenkort een feit zijn. Aangezien alle laserbehandelingen bij MediDerm  worden uitgevoerd door huidtherapeuten en BIG geregistreerde behandelaars, behouden wij na invoering van de wetswijziging de volledige bevoegdheid voor laserbehandelingen.

Wetenschappelijke zekerheid en FDA goedkeuring

De behandeling voor Elos ontharen is wetenschappelijk gedocumenteerd. De Syneron behandelapparatuur waarmee u bij MediDerm wordt behandeld is medisch erkend en FDA goedgekeurd.

Contra indicaties: Bij de volgende indicaties komt u (tijdelijk) niet in aanmerking voor Elos behandeling; neuropathie, diabetes, epilepsie. Ook wanneer u zwanger bent of een antibiotica kuur volgt kunnen er geen Elos behandelingen worden uitgevoerd.

Laatste Reviews

Disclaimer: Resultaten kunnen verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huid- en haartype en opbouw van de huid en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.