Fractional CO2 Laser Behandeling Huidverbetering - MediDerm Utrecht

Huidverbetering met fractional Co2 laser

Heeft u oppervlakkige of diepere rimpels, acnelittekens of wilt u in het algemeen een egalere huid met een frisse uitstraling ?

Hiervoor is behandeling met de fractionele Co2 laser uitermate geschikt. Het principe van de Co2 techniek bestaat al ruim 40 jaar en is veilig voor uw huid. De techniek is inmiddels doorontwikkeld tot een effectieve en gecontroleerde behandeling voor huidvernieuwing en huidverbetering.

Ook voor deze behandeling kunt u bij MediDerm terecht.

De behandeling

De fractional CO2 laser wordt bij MediDerm ingezet voor behandeling van oppervlakkige tot dieper liggende rimpels, huidvernieuwing, huidverstrakking, striae en kleinere (acne) littekens. Wij werken met de Candela Co2RE, een zeer krachtige fractional Co2 laser en op het momenteel één van de meest innovatieve Co2 lasers voor huidverbetering.

Mede dankzij unieke eigenschappen zoals een hoog vermogen en het fusion programma wordt de behandeling nauwkeurig uitgevoerd en zijn de resultaten verbluffend.

Of uw huid geschikt is voor deze behandeling verschilt per persoon en wordt geanalyseerd en besproken tijdens een vrijblijvend consult. Aangezien wij ook beschikken over lichtere lasers voor huidverbetering, kunnen wij altijd een passende behandeling voor uw huidverbeteringswensen aanbieden.

Nu al vanaf € 169,-

met de
Candela Co2RE fractional laser

Vergoedingen

Bepaalde indicaties die met de fractioneel laser worden behandeld komen in aanmerking voor vergoeding.

Raadpleeg hiervoor uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar. MediDerm is erkend door alle zorgverzekeraars.

Ga naar prijslijst

Video werking Fractional Co2 Laser

Huidverbetering

Bij de fractional CO2 laser van MediDerm worden via een elektronische scanner dunne stralen gebundeld laserlicht volgens een bepaald patroon naar de huid geleid.

Deze stralen worden door het vocht in de huid geabsorbeerd en veroorzaken daar een reactiewarmte. Door de snelle toename in temperatuur verdampt een deel van de bovenste laag van het huidweefsel.

Op de plaatsen waar de verouderde huid is weggenomen ontstaan nieuwe elastische huidcellen die gaan zorgen voor een frisse uitstraling.

Behandelprogamma's

Voor de behandeling maakt de huidtherapeut een keuze uit 4 verschillende behandelprogramma’s, elk met een verschillende werking en intensiteit. Uniek daarbij is het “fusion” progamma die de mogelijkheid biedt om huidvernieuwing en huidverstrakking te combineren in 1 behandeling.

De Candela Co2Re laser is de enige laser die in staat is deze 2 behandelingen ineens uit te voeren. Het voordeel voor u is dat er niet minimaal twee behandelingen nodig zijn zoals bij andere fractional CO2 lasers.

Littekens en acnelittekens.

Een litteken is een blijvend zichtbare verdikking van uw huid waarbij klachten kunnen ontstaan. Daarnaast werken zichtbare littekens vaak negatief op het zelfvertrouwen. Met de fractional Co2 laser kunnen verschillende littekens behandeld worden waarbij het littekenweefsel afvlakt en de roodheid verminderd.

Bovenlip en onderlip lijntjes.

Worden binnen 2 behandelingen mooi afgevlakt. De verschijning van de fijne lijntjes worden na een fractional Co2 behandeling zichtbaar minder.

Waar moet u rekening mee houden?

Het is van belang dat u enkele weken voor- en na de behandeling de zon of zonnebank mijdt of een sunblok gebruikt met zowel UVA als UVB bescherming.

Ook mag u geen gebruik maken van foto-sensitieve medicatie. Hiermee voorkomt u een overreactie van de huid. Ter verbetering van de vochtgraad van uw huid adviseren wij om een aantal dagen voorafgaand en een aantal dagen na de behandeling, extra water te drinken.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Het aantal behandelingen hangt af van uw persoonlijke situatie en de gewenste intensiteit van de behandeling.

Na 1 behandeling worden reeds uitstekende resultaten behaald.Het maximaal aantal benodigde behandelingen bedraagt twee en soms drie.

Afhankelijk van de te behandelen oppervlakte duurt een behandeling maximaal 45 minuten.

Doet de behandeling pijn?

Een fractional Co2 laserbehandeling is gevoelig en u moet rekening houden met hersteltijd. Om de gevoeligheid te minimaliseren dient u een uur voorafgaand aan de behandeling, lokaal een licht verdovende crème op te brengen.

In de regel is de behandeling, nadat de verdovingscrème is ingewerkt, goed te verdagen.

Na de behandeling

Tot enkele dagen na de behandeling ontstaan er korsten, verkleurt uw huid rood en zal er in de meeste gevallen oedeem (opeenhoping van extracellulair vocht) optreden.

U heeft het gevoel van een zonnebrand en uw huid ziet er gezwollen en kwetsbaar uit. De korstjes zullen er na 5 dagen beginnen af te vallen. Indien u langer last heeft van een branderig gevoel kunt u de huid met koudekompressen koel houden.

De roodheid kan enkele weken aanhouden, echter na 3 tot 5 dagen kunt u camouflerende make-up aanbrengen waardoor u weer in staat bent om uw normale activiteiten voort te zetten.

Hoe snel zie ik resultaat?

De resultaten verbeteren na verloop van tijd. In de regel worden de resultaten na 2 tot 4 maanden optimaal zichtbaar.

Waarderingen

9.4

MediDerm is 861 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:
Amsterdam, ArnhemNijmegen, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Veenendaal, Bennekom en Ede.

Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Onze vestigingen

Wetenschappelijke zekerheid en FDA goedkeuring

De fractional Co2 laserbehandeling is wetenschappelijk gedocumenteerd. De de Candela Co2RE laser waarmee u bij MediDerm wordt behandeld is medisch erkend en FDA goedgekeurd.

Disclaimer: Resultaten verschillen per persoon afhankelijk van onder andere leeftijd, huidtype en aard van de indicatie en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.