Verwijderen tatoeage

Behandelingen - MediDerm

Tatoeage Verwijderen

Nu vanaf €90,- 

Aan de hand van het formaat van uw tatoeage wordt er een prijs per behandeling afgesproken. Het maakt daarbij niet uit op welke locatie de tatoeage is geplaatst of dat de tatoeage uit meerdere kleuren is opgebouwd. Naar prijslijst

Verwijderen tatoeage met een laser

Heeft u er spijt van dat u jaren terug een tatoeage heeft laten zetten? Dan zijn er talloze opties om een tatoeage te laten verwijderen zonder de huid te beschadigen. Een tatoeage verwijderen met behulp van een laser behoort tot een van de meest toegepaste mogelijkheden.
Om te begrijpen hoe laser tatoeage verwijderen werkt, is het belangrijk om eerst uit te leggen wat een tatoeage is. De tatoeage is het injecteren van een pigment ter hoogte van de lederhuid (dermis). Er zijn verschillende soorten tatoeages. Er zijn professionele tatoeages die door een tatoeëerder worden gemaakt met behulp van een demograaf. Er zijn ook amateur-tatoeages die met een naald in Oost-Indische inkt zijn gezet. In alle gevallen bestaat het pigment (of de inkt) uit grote moleculen. Deze moleculen zijn groter dan de huidcellen en hierdoor blijft de pigment onuitwisbaar in de lederhuid aanwezig.

Tatoeage laten verwijderen met een laser

Bij MediDerm maken we gebruik van verschillende opties voor het verwijderen van een tatoeage. De meest succesvolle methode is de laser. Het unieke aan onze lasermethode, is dat ze de pigmentdeeltjes vernietigen zonder de opperhuid te beschadigen. Wij richten ons met de laser zeer specifiek op de tatoeage in de lederhuid. Verschillende huidtypes kunnen hiermee worden behandeld en grotendeels op een pijnloze wijze. De belangrijkste voordelen van deze behandeling zijn: ● Het behoudt de huidtextuur waardoor het behandelde gebied kan worden bedekt. ● Het beperkt het risico op zichtbare littekens aan het einde van het tatoeageverwijderingprotocol. ● Het behandelt inkt en kleurpigmenten. ● Geschikt voor alle fototypes. Dit houdt in hoe de huid op de zon reageert. Er zijn een zestal fototypes: I witte huid, II lichte huid, III lichte tot donkere huid, IV donkere huid, V bruine huid en VI zwarte huid. Neem contact met ons op en ontdek de techniek en de voordelen van het verwijderen van tatoeages met een laser!

Waar vindt u een praktijk ?

Voor een behandeling bij MediDerm kunt u terecht in:
  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Nijmegen
  • Utrecht
  • Amersfoort
  • Hilversum
  • Veenendaal
  • Bennekom
  • Ede
Alle praktijken zijn gevestigd in een professionele medische omgeving. Uw auto kunt u gratis parkeren en alle locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze vestigingen

Effectieve laser voor elke kleur

Met de Q-Plus C laser van Quanta beschikt MediDerm  over één van de meest krachtige en meest veelzijdige laser die er is. Deze laser geldt al jaren als de gouden standaard voor het veilig en effectief verwijderen van tatoeages. De Q-Plus C laser werkt met 3 verschillende golflengtes; 1064nm (Nd:YAG), 532nm (KTP) en 694nm (Ruby) waarmee vrijwel alle kleuren inkt kunnen worden behandeld.

Waarderingen

9.4

MediDerm is 888 keer gewaardeerd en heeft een gemiddeld cijfer van 9.4.

MediDerm natuurlijk!

Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen, afhankelijk van onder andere leeftijd van de tatoeage, huidtype en soort inkt en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.